reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak myślałam, dziękuję made :-D

Reeemiiii.... :-):-):-):-D:-D:-D:rofl2: to środkowe zdjęcie to absolut po prostu :rolleyes:

asionku witaj!!!

Jaka ekipa do kawy :szok:

A moja się właśnie zbudziła - machnęła sobie drzemkę godzinną - bardzo ładnie... :)))))

Ostatnia edycja:
Kocurek - ale z ogonkami było by już: w tę i we w tę :eek:
Przyznam, że musiałam zajrzeć do słownika ;-):-)

Asionek - życie nie jest sprawiedliwe, oj nie jest...

U mnie będzie bajzel murowany :eek::eek: dziś chyba adoptujemy nowego domownika - Bilon będzie zachwycony :szok: A już było w miarę stabilnie w relacjach międzygatunkowych :-p

Dzień dobry koleżanki, ja dopiero teraz, bo moja panna dopiero wstała i nie chciałam wcześniej laptopem jej budzić i na szczęście, że dopiero wstała, bo ciężki dzień przede mną - na dwór dziś już pewnie nie pójdziemy, a na dodatek Maciuś w domku ze mną, też ze względu na mróz, ale głównie dlatego, że mu się pewna część ciała sypie - i nie mam tu na myśli zęba...

I tak się zastanawiam czy ktoś może coś wie, co robić w takich sytuacjach - choć zaczynam podejrzewać, że tylko nam się takie rzeczy przytrafiają...

Otóż Maciusiowi pękł paznokieć na dużym palcu - ale to tuż nad miejscem, z którego wyrasta - i to pękł na całej szerokości i ta pęknięta część odchodzi - od wczoraj Maciuś chodzić nie może - i co ja mam zrobić? Oderwać paznokcia nie mogę przecież - a czekać aż odrośnie to ile to potrwa? Miesiąc dwa? Jak mogę mu pomóc? Nawet nie chcę sobie wyobrażać chirurga, który mu paznokieć na żywca ściąga...

A jak ze spaniem u Was? U nas wczoraj nawet mój chłop poszedł spać o 21 :szok: - po raz pierwszy odkąd go znam!

hejka

u nas -8 !!!! Jak na francje to po prostu SZOK. Jesczze brakuje zeby spadly 3cm sniegu i bedzie ogolny paraliz :)

kocie : ja sie coraz bardziej ciebie boje... czytam o szymborskiej, dochodze do " lubie tez..." i jescze nie doczytalam i juz wiedzialam ze chodzi o twardowskiego ! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: przysiegam na glowe calego mojego klanu...
ja mialam pisca ze lubie twradowskiego, tylko ze ja bardziej T. niz reszte :)
Chyba przestane czytac twoje posty bo normalnie STRACH :)

ale pawla huelle to nie lubisz na pewno ! ha !

wiolka : super ze kacje twoje

mary, made : hej :)

co u reszty ???

just : pieknosci remik, normalnie cukierek. te oczka ustka, ta buzka !! uwielbiam a jego aniolkowa minke :)

u nas nocka w miare, ale ranek mnie dobil fizycznie i psychicznie : organizacja z przedszkolem L. droga na pioeszo przy -8, potrzebuje kawy

czy ktos wie ile kawy zaleacja lekarze maksymalnie kobiecie karmiacej piersia ???
bo ja do tej pory max. 1 mala ( ale mocna dosc taka francuska) normalna lub 2 razy dziennie ricore z jednej lyzeczki na krotka filizaneczke
ale mam ochote zwiekszyc dawke :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry