reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just slicznosci...ta slabosc do druzyny kubusia puchatka mi chyba z dziecinstwa zostala:-)

wygralam wszystkie aukcje ktore licytowalam, o ...teraz lepiej zeby maz na strone banku nie wchodzil:szok:

super maly bedzie wygladal swietnie w ciuszkach :)))

O asionek ! :-):-):-) mały nadal nie śpi......?

hehe spi od 19 jak zwykle , ale z mama na skajapaju sie zagadalam :)
wsumie to same zle wiesci dostalam i az sie poryczalysmy w koncu :(((
daje zycie w kosc naszej rodzinie od zawsze normalnie jakies fatum chyba nad nami wisi :((((
ale juz nie smuce ...

Asionek polskich seriali tam nie ma. Ja polskie te z tvp ogladam za darmo na stronie tvp (wlasciwie tylko rodzinke.pl i czas honoru) a tak to nic. Na youtubie pewnie sa.
czy ktos ogladal skajpaja czy wszystkie o mnie zapomnialy? Prosze poczkowk zaufac...

Szkoda, ze Szymborska juz nic nie napisze. Uwielbiam jej ironie.

no widzisz a mi na TVP wyswietla , ze tylko dla widzow w Pl i nic obejrzec nie moge !!
a skajpaja widzialam na yutub :))) dobre :)))

oki lece chyba spac , bo od natloku mysli az mnie leb rozbolal :(

dobrej nocki !

reklama
Doberek!

O, mamo! Pierwsza?????? Ja??? :szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ludzie, co za noc... Mia wierciła się, popłakiwała i stękała pół nocy, nad ranem ja tak kupa zmęczyła, że aż nie mogła się skupić potem na jedzeniu. :eek::eek: Zaraz spadamy do lekarza, wiec generalnie będę później.

Zizi - nie miałam siłki wczoraj skomentować, ale dołączam do miłych koleżanek - jesteś bardzo ładna i masz naprawdę fajną słowiańską urodę! :tak::tak::tak:

Wszystkim Wam życzę miłego poranku.
Do później!

Dzień dobry - jestem na posterunku od 6 :-)

Wyprasowałam koszulę (jak nigdy!), zrobiłam śniadanko (jak prawie nigdy!), Grzesiek czeka już na lotnisku - dziś Gdańsk w te i we wte (tak to się pisze hehe?) A wrócił dopiero co 8 godzin temu z Wawy...
Booooosze jak ja się cieszę, że w domu z dzieckiem siedzę :-p

pok ... jos Szymborska to moje absolutne guru od układania słów... :)
Paradoksalne, ale bardzo lubię też księdza Twardowskiego ;)

asionek współczuję... a chcesz napisać co się dzieje...... ? :*

mary trzymaj się ciepło..! ciekawe ile u nich jest... :eek:

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

U nas li tylko -16 ;-) słyszę, jak sąsiad nie może odpalić maszyny i klnie :-p

u nas sąsiad cwaniak, akumulator z domu wyniósł, wsadził i przekręcił kluczyki i tyle go było widać :-D

Dobre!! :-D

Jestem takim leniem.... nie chce mi się.... zrobić KAWY :szok: to już jest normalnie przegięcie :dry:

Ostatnia edycja:
Wte i wewte :-p:-)
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry Kochaaaane!

Najpierw kawa i kilka przysiadów, później poezja :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

Mary u nas tez nocka do niczego ledwo na oczy patrze a maly ziewa jak opetany pewnie zaraz spac pojdzie i ja tez :)

Kocurek moze na grupie FB napisze jak zlapie wene :) ogolnie zagmatwane to troche ...
ja juz kawe machnelam zeby oczy posklejane otworzyc :)

Made hej :)

Just matko jaka tempka :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry