reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O już wiem - jeszcze lubiłam Sowę :-D:-D:-D Ależ oryginalnie!! :rofl2:
Ale była bossska, taka nibymądra, nibywiedząca - jak JA hahahah!!

Wzór skromności, inteligencji i przenikliwości i ... no kocham i cenię ją wielce.. :)
Zbiór najlepszych utworów mam zawsze w pobliżu..... :)))

Zostawiam Wam jeden z moich ukochańszych.... DOBRANOC :)

Sto pociech

Zachciało mu się szczęścia,
zachciało mu się prawdy,
zachciało mu się wieczności,
patrzcie go!

Ledwie rozróżnił sen od jawy,
ledwie domyślił się, że on to on,
ledwie wystrugał ręką z płetwy rodem
krzesiwo i rakietę,
łatwy do utopienia w łyżce oceanu,
za mało nawet śmieszny, żeby pustkę śmieszyć,
oczami tylko widzi,uszami tylko słyszy,
rekordem jego mowy jest tryb warunkowy,
rozumem gani rozum,
słowem: prawie nikt,
ale wolność mu w głowie,
wszechwiedza i byt
poza niemądrym mięsem,
patrzcie go!

Bo przecież chyba jest,
naprawdę się wydarzył
pod jedną z gwiazd prowincjonalnych.
Na swój sposób żywotny
i wcale ruchliwy.
Jak na marnego wyrodka kryształu
-dość poważnie zdziwiony.
Jak na trudne dzieciństwo w koniecznościach stada
-nieźle już poszczególny.
Patrzcie go!

Tylko tak dalej,
dalej choć przez chwilę,
bodaj przez mgnienie galaktyki małej!
Niechby się wreszcie z grubsza okazało,
czym będzie,
skoro jest.

A jest - zawzięty.
Zawzięty,
trzeba przyznać,
bardzo.

Z tym kółkiem w nosie,
w tej todze, w tym swetrze.

Sto pociech, bądź co bądź.
Niebożę.
Istny człowiek.

Ostatnia edycja:
Ja za poezją nie jestem za pan brat, ale to chyba kwestia mojego wieku, za to beletrystykę pożeram dosłownie :tak:

:szok::szok::szok:
Zizi piękne oczęta-a czy ty nas przypadkiem czymś nie częstujesz? tak na fotce wygląda;)...
Z chęcią bym się z Wami napiła:happy:
Ooo koleżanka też elegancka, i jeszcze piwem kusi:szok: Zizi ślicznie!
Przyznam się, że to zdjęcie z podróży poślubnej:zawstydzona/y:, z Pragi....

zizi super wygladasz, i te pazury
takie miałam na ślubie:-p
Zizi ulalaala :happy: piękna kobieta, tylko czuję niedosyt :-p
Poszukam jeszcze z teraz zdjęcia:-)

Zizi - oniemiałam :)) Jesteś taka....taka delikatna :tak: Żałuję, że ta szklanka taka duża i usta zasłoniła :-p Śliczna jesteś :) Typowo słowiańska uroda :)
Made, Kocham cię:-):-):-):zawstydzona/y:

o jacie !!!! .... zizi :szok::szok::szok::szok: zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam...nie gorzej :-p tylko jakoś ciemniej :-D Piękna z Ciebie blond-istotka -- i te... ekhm.... OOOOOCZY :-D:-D:-D:-D:rofl2:
Trochę miałam rozjaśniane włoski:-p Dziekuję:-)

zizi : sliczna z ciebie koboetka ! a to piwo to odstaw prosze bo sie narazasz... normalnie mam slinotok!!!!
tez sobie c iebie inaczej wyobrazalam i tez cioemniejsza, ale nie bardzo ciemna :)

Byłam ciekawa Waszych opinii i bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za komplementy:-):-):-)

reklama
W Pradze Boogie jeszcze nie było, mam nadzieję, że będę mogła ją kiedyś zwiedzić i pokazać świat Remikowi :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry