reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zizi super wygladasz, i te pazury

dobra czas sie ruszyc , wykompac sie , wskoczyc w pizamke, dziecie do lozka poslac bo nadal po ojcu skacze ...ale mi sie niechce

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi - oniemiałam :)) Jesteś taka....taka delikatna :tak: Żałuję, że ta szklanka taka duża i usta zasłoniła :-p Śliczna jesteś :) Typowo słowiańska uroda :)

nie no laski kto to widzial tyle naprodukowac :szok:czyzby dzieci spaly wszystkie oprocz mojego :szok::-D
dobra godzine nadrabialam :rofl2:

Sidereel.com
ipla prawdopodobnie byla na megaupload a ten od wczoraj/dzis juz definitywnie zniknal a z nim wszystkie dane, ktore na tym serwisie byly.
i

z ta ipla to dziwna akcja , bo ja juz z 3 lata tam ogladam co chce i dziala , w niedziele jeszcze bylo ok , napisalam maila do nich i dpisali , ze seriale ( i tutaj wymienili prawie wszystkie z programu hehe ) nie dzilaja za granica :szok: i nigdy nie dzialalay wiec o co mi biega ? :))) cos maja chyba nie tak z tym programem , bo ja odbieralam wszystko ! i dzisiaj odpalam iple spraxdzam i co ? dziala :)))
a na tej stronce co podalas sa tez polskie seriale ??

Asionek!!! Jak poszło mężowi?

z praca ?? jak tak to jeszcze jest troche czasu ... moj odchodzi niby 10 marca , a tam praca niby od 31 ... ale kciukasy prosze trzymac caly czas ;-):-D

Kochane ile wcześniej przed porodem mogę wyprać i wyprasować dziecięce ubranka? Jak sobie pomyślę o tych wszystkich kartonach to aż mi smutno:baffled:

piekny brzusio i maly !!
ja pralam jakos pod koniec sierpnia :) jak masz chec pierz , popakujesz i bedzie oki :)

nie moj gust i kolorystyczny i ogolnie :) ja w takich barwach wygladam jak zmora hehe i stad unikam ogolnie we wszystkim takich kolorow :)

pieknosci !! wszystko bym brala :) moj gust rowniez :)
a sesja super , ty piekna i brzucio i Iwcia no cudo :)))

Wklejam Wam jeszcze dwa zdjęcia. Na jednym Martynka wizualizacja za 5 lat :-p;-), a na drugim moje kochane dzieciaczki - Maciuś bez ząbka na przedzie o czym Wam pisałam....

Zobacz załącznik 432491Zobacz załącznik 432492

hehe wizualizajca dobra :)
sliczne pociechy masz :)))

Ozesz w mordke zezyka - ja NIC nie biore :szok: Ale bo i PO CO ??? :-D Od kiedy nie moge sie wyspac, to my w te klocki nie gramy :-p No dobrze, klamie - gramy jakos raz na 1.5 miesiaca :laugh2:

hehe widze u ciebie to samo co u mnie :) gin dal mi na 8 miechow tabsow i jedno opakowanie maz wykupil przez przypadek , a reszty nawet nie kupilam , bo i po co ? :))) czuje sie prawie jak dziewica hehe

ale macie zimno w Pl :szok::szok::szok: wow Wawa -17 w dzien :rofl2: zanda sila by mnie z domu nie wygonila :-D

aaaaa Zizi pieknosci jestes !! :)))

o jacie !!!! .... zizi :szok::szok::szok::szok: zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam...nie gorzej :-p tylko jakoś ciemniej :-D Piękna z Ciebie blond-istotka -- i te... ekhm.... OOOOOCZY :-D:-D:-D:-D:rofl2:

just slicznosci...ta slabosc do druzyny kubusia puchatka mi chyba z dziecinstwa zostala:-)

wygralam wszystkie aukcje ktore licytowalam, o ...teraz lepiej zeby maz na strone banku nie wchodzil:szok:

Ostatnia edycja:
Wiola możesz dać linka do sprzedającego? Pamiętam, że coś różowego tez było...

Wiolka w takim razie szykuję kopertę i wysyłam do Ciebie :tak: Remi już wyrósł z tego i odłożyłam, ale dzisiaj wszystko prasowałam, więc znalazłam w stercie i mogę oddać w dobre ręce :happy:

zizi : sliczna z ciebie koboetka ! a to piwo to odstaw prosze bo sie narazasz... normalnie mam slinotok!!!!

tez sobie c iebie inaczej wyobrazalam i tez cioemniejsza, ale nie bardzo ciemna :)

just : uwielbiam takie krotkie rampersy sama mam ich kilka po L. wlasnie te serie z C&A czesto z puchatkiem i chyba jakies 1 czy 2 marinero tez mialam :) uwielbiam ! slodkie to to i wygodne dla dziecka :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry