reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Laski,
Was dzisiaj nadrobić graniczy z cudem:-p;-)
Bolała mnie głowa dzisiaj mocno i w dodatku wymarzłam w pracy strasznie:baffled: rano miałam 13stopni:crazy::baffled:
juz nie chcę tej zimy, a kysz, a kysz:angry::angry::angry:
Poza tym, Wiola super wyglądasz:happy2:
Rurka brzusio piękny, no i pokaż nam się w końcu:tak:

A czy Ktoś chciałby zobaczyć moje oczy zielone??:zawstydzona/y::-p:happy2:;-)

aaa odkryłam dziś fajną rzecz-musiałam poodkurzać-Daniel wyszedł z pokoju, bo nie cierpi hałasu, mała siedziała z M. na łóżku-włączenie odkurzacza=szok na buzi dziecka, ale nie płacze...no nic...odkurzam a ona się cały czas patrzy..wyłączam odkurzacz a tu płacz i to jaki!włączam odkurzacz tak o, znów zaciekawienie-wyłączam- płacz, hahaha
Remi uwielbia jak odkurzam, stu procentowe skupienie i tak jak pisałaś płacz jak wyłączam :tak:

A teraz dla Rurki:

Zobacz załącznik 432575

Just ale piękności:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: zazdrość mnie zje!! ale czekaj, czekaj jeszcze też sobie coś tak ładnego znajdę!:-D Poza tym Remi jest piękny, a wiadomo, że ładnemu we wszystkim ładnie, On nawet w Buce z muminków wyglądałby olśniewająco!

reklama
Ja nie chce byc okrutna ale po co robilas test? Mowilas, ze staran zadnych nie bylo...

uuu ja tam czuje roznice miedzy 26 a teraz... wkrotce 29. Ale to po prostu zycie sie zmienia :) a jeszcze taz a 22-23... Uuuu to byly szalone czasy :)

RURKA! Piekny brzusio!

U mnie nic ciekawego. A u was?

Pok dlatego, że zaczęłam brać tabletki, które mogą zaszkodzić ciąży i test zrobiłam dla potwierdzenia, że nie jestem.
Staranek nie było ale raz przed owu przytulaliśmy się. A sama wiesz, że jak się nie starasz to...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry