reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja nie mam piwka, to nie napiję się... :p
za to normalnie jestem heppi że mąż ma wolny ten dłuuugi weekend :D można imprezować z grillem i piwkiem;d;d

wiesieńka jakiego ty masz dużego synaa!!! wow :) (tak mi się przypomniało, że miałam napisać)

reklama
wisieńka jeszcze nie jest tak źle:-p, a Ty nie uśnij nam w kąpieli:tak:

margolcia oj znieczulica straszna,przrkonałam się sama,jak byłam z Ala w ciąży.teraz też widzę,jak mogę to tez pomogę,a niech ktos spróbuje protestować,to pogryzę:wściekła/y:

A ja sobie właśnie wzięłam drina Sobieski z żurawiną i zaraz się idę seksić :-D

Mamusia mi pozwoliła :-D

WISIEŃKA- za pozno ,ja juz jestem napruta:)))
MARGOLCIA- no niestety,znieczulica!!!ja w ciazy z Zuza jak jezdzilam na uczelnie to tylko RAZ dziewczyna ustapila mi miejsce w tramwaju...
SOL- to uniesien i dreszczyku!!! :))

Ostatnia edycja:
a najgorsze jest to ,że zazwyczaj najbardziej burzą się te osoby co mają najwięcej czasu. masakra

A ja dzisiaj samotną noc mam, mąż w pracy :(

hej :)

dopiero po 20 zjechaliśmy do domu bo całe popołudnie spedziliśmy w Ostródzie sobie :)) fajnie było, porobiłam zdjecia no i zajechaliśmy do Mc na jedzonko sobie tez.
Teraz moje dziecko juz spi zmeczony był:)

witam nowe staraczki!! :)) miło poznać!

Sol fajnie pozmieniałaś suwaczki podoba mi sie
mama dzis 1d.c.? tz dostałaś @
iwinka2b widze ze my mamy ten sam d.c.! :D no prosze

teraz pierwsza w kolejce do testu widzę Sol! :)))

margolcia mój mąż na piwku z kolegami.mała śpi,a ja ciągle nasłu****ę czy nie kaszle.wczoraj musiałam ją do siebie wziąć,bidka moja.
zaczęło u mnie padać,to nie wróży dobrze na jutro:wściekła/y:.a może w nocy popada,a jutro bedzie ok?taaaaaa

kinga fajnie,że wycieczka się udała;)

MARGOLCIA- i dopiero teraz mowisz,ze masz wolna chate:)) wbijamy sie do Ciebie na impreze-ja mam piwo i slodkosci!! :))
KINGA- nie dostalam @-poprostu mam jeszcze 26 tabl.po 2 dniach dostane @ to jest 28 i za 28 bede testowac-dlatego mam taki suwaczek:))

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:rofl2:
nie sposób was nadrobic!!!!!30 stron!!!!!!poczytalam tylko na niektórych stronach,ale zesżłoby mi do północya wtedy juz wszytski eposżłybyscie spac:confused2:

wiecie co na watku jak zaplanowac plec dziecka(czy jakos tak) dziewczyna dowiedziala sie,ze bedzie synek i ...dolina!!!!cala rodzina ja "napadla" ze chce dziewczynke i nawet maz Jej nie wspiera!!!!!!!!!!!smutne to. nie rozumiem jak tak mozna-kazda z nas ma wspanialego (dla nas)męża i to jest facet a jak dowiadujemy sie jaka plec i powiemy rodzinie to dolina ze facet:no::no::no:N I E R O Z U M I E M !!!!!najpierw rodzina molestuje-no kiedy sie postaracie- a potem taka reakcja,no i laska jest zalamana......to tylko dziewczynki sa cacy a chlopcy be:wściekła/y::crazy:slow brak -dobrze ze nie mamy wplywu na plec bo polowy z nas by nie bylo....

strasznie są tacy ludzie,u mojego męża w rodzinie zawsze chcieli chłopca,u nich chłopiec to "coś" dużo lepszego niz dziewczynka,jak wiedziałam juz ze bede meic dziewczynke to były tylko odgłosy niezadowolenia,och ile my z mężem wsyztskim nagadywaiśmy,ciekawe jak teraz będzie,ja chciałabym chłopca ale nie dlatego ze męza rodzina chce tylko ja zawsze chciałam miec synka,ale jeśli będzie druga córunia tez dobrze:tak:będe znowu kiedys próbować:-)

bb77- no to faktycznie rewelacje-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!tak jak trzymalam za Kasiewie:tak:
ZAPMARTA- witam i powodzenia w szukaniu prezentu:tak:fajnie,ze Kasi sie udalo,nie???i szybko Jej poszlo,ledwo zaczela starania a tu juz prosze-JA TEZ TAK CHCE!!!

własnie to mi sie wydaje najbardziej nieprawdopodobne,ja tylko raz probowałam i pach jest,a wy biedne tyle się staracie i nic,smutne to...a u mnie w pracy 3 dziewczyny starają sie już baaaardzo długo,jak się dowiedza to będą w niezłym szoku,bo te co jawnie planowąły (czyli ciągle o tym mówią) nic nie wychodzi a tu ja taka cicha,co nic niby nie planowała nagle w ciąży,ale będzie gadania:baffled::eek:

bb moze "coś" tam u Cebie kiełkuje:-)

dziewczyny mi się ciągle odbija i zaczynaj odczuwać lekką zgagę,nie cierpie tego!!!!! w piewszej ciąży tez miałam ale chyba w ostanim trymestrze,a tu juz mam miec teraz?????????????makabra!!!!!!

reklama
sol no ładnie. drinkujesz sama czy z mamą?? :):) ale przynajmniej całkiem dobrego drinka wykombinowałaś, normalnie smaka robisz.
bibinka biedna Ala, dużo ciepełka dla niej przesyłam!!

A moje kocie śpi, rozłożyła się na połowie wersalki z łapkami w górze i zadowolona, jak ją przez przypadek dotknę to tylko "miau" i dalej śpi :):) Ja na razie swoją miłość matczyną na kotkę przekładam :D:D

Zapraszam do mnie na imprezkę, barek mamy całkiem pokaźny i jeszcze weselna gdzieś się znajdzie :D:D

A co preferowanej płci przez rodzinę, to u mnie jest tak, że jedni rodzice mają wnuczkę, drudzy wnuka, Żeby wszytskich zadowolić to musiałabym bliźniaki urodzić i to parkę :):):)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry