reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made :szok: ileeee...???? Znaczy się chcesz mnie bardziej uszczęśliwić, niż jestem uszczęśliwiona..????? :szok::szok::szok: O matko matko... to przejdźmy do pertraktacji finansowych zatem :cool2: Kochana... i też nie przesadzaj - kocurek sobie na wszystko oże poczekać - będzie się cieszył i wizualizował efekty :-D To tylko, jakbyś nie miała co z czasem zrobić, więc na razie dośćniemożliwe :sorry2: Chyba, że chcesz się rozkręcić :-p

reklama
Kocurek - większe ilości=większe możliwości :-))))) i dla Oli mają być ufoki czy sowy?

Lil-no mi mama kupiła taką sukienkę w F&F-kiepskie

aaa jak koleżanki się tak nudzą i szukają mi sówek-to mam zlecenie-taka szmatka-przytulanka duu duu (jakoś tak)-wiem że sterntaler ma ale niedostępne dla mnie...

Made pisałaś ile?? Bo nie doczytałam...A ja wolę bez ramek :-)

Czy ktoś używa smoczków AVENT? Oddam nowe opakowanie dwóch smoczków 3-6 miesięcy (data ważności do maja) - u nas jednak nie będą potrzebne...

Ja mam dou dou :-)))) jeszcze po mojej córce, w Holandii każde dziecko musi to mieć. I tak sobie szmatka przechodzi z buzi do buzi :-D)))
Paula - ja ostatnio kupowałam dla koleżanki w lumpie, pięęęęękna i za 5zł. :)))) może popatrz, jak będę w lumpie to zerknę, ale to dopiero w przyszłym tygodniu, bo na te mrozy nosa nie wystawiam poza mój mir :)))

Liluś - osobiście też wolę bez ramek, ale ...kwestia upodobań ;-) Cena blejtramu w zależności od rozmiaru waha się od 5zł (15x15) do powiedzmy 20zł (50x70)

Ostatnia edycja:
lili ja używam, zamówiłam, mała nie chce :dry:

made dla Oli ufoki poproszę :-D A kłoty bezramkowe poproszę - mogą być z tych chudych długaśnych na przykład :-) Jesteś WSPANIAŁA!!! Ufoków poprosimy 3 - może być jeden troszkę większy niż A4 i dwa A5 . A kłotów potrzebujemy ze dwa dzieła A5... Dobrze kombinuję,?? wykonalne są takie małe???

Hejhej :)
strasznie duzo juz dzis napisalyscie!

Libby- powodzenia w pracy! Daj znac, opowiedz nam co i jak!

Wstyd sie przynac ale leze jeszcze w pizamie w lozku... Strasznie zle spalam przez katar. Budzilam sie mlion razy, oddycha Nie moglam na lezaco, wiec spalam na siedzaco. Oj zle bylo.
W genewie dzis bardzo zimno, jak na genewe, jakies -2 i do tego sprawdzaja dzis dzialanie systemu alarmowego miasta (taki co ma alarmowac o zagrozeniu atomowym, wojennym itd) i co chwile cale miasto wyje a ja po raz enty sobie uswiadomilam, ze nie wiem, do ktorego schronu nalezy moja kamienica i w razie czego nie wiedzialabym gdzie isc. Tu jest smiesznie, bo wszystkie budynki budowane po II wojnie maja schrony atomowe z zapasami jedzenia, wody, lozkami, kocami itd. Zbzikowai jeszcze bardziej jak powwstal tu CERN.no nic.

Wraca mi apetyt chyba... Mam ochote na rosol!

Made to super cena - jeszcze plus materiały i robocizna - jak będziesz w stanie wycenić to daj znać :-) Bo jakoś trzeba do konkretów przejść :-p

Paulinka
no ja się napalam na wszelkiego rodzaju sukieneczki i zaczęłam troszkę szperać na allegro, ale nie ma nic co by przypominało tę sukienkę ENDO w paski...

Wklejam zdjęcie tych smoczków:

Zobacz załącznik 432485

reklama
Ciśnienie mi skoczyło do 400...ale napiszę już później z domku....
Mamusia afkors... wrrrrrrrrrrrrrrrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry