reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made :szok: ileeee...???? Znaczy się chcesz mnie bardziej uszczęśliwić, niż jestem uszczęśliwiona..????? :szok::szok::szok: O matko matko... to przejdźmy do pertraktacji finansowych zatem :cool2: Kochana... i też nie przesadzaj - kocurek sobie na wszystko oże poczekać - będzie się cieszył i wizualizował efekty :-D To tylko, jakbyś nie miała co z czasem zrobić, więc na razie dośćniemożliwe :sorry2: Chyba, że chcesz się rozkręcić :-p

reklama
Kocurek - większe ilości=większe możliwości :-))))) i dla Oli mają być ufoki czy sowy?

Lil-no mi mama kupiła taką sukienkę w F&F-kiepskie

aaa jak koleżanki się tak nudzą i szukają mi sówek-to mam zlecenie-taka szmatka-przytulanka duu duu (jakoś tak)-wiem że sterntaler ma ale niedostępne dla mnie...

Made pisałaś ile?? Bo nie doczytałam...A ja wolę bez ramek :-)

Czy ktoś używa smoczków AVENT? Oddam nowe opakowanie dwóch smoczków 3-6 miesięcy (data ważności do maja) - u nas jednak nie będą potrzebne...

Ja mam dou dou :-)))) jeszcze po mojej córce, w Holandii każde dziecko musi to mieć. I tak sobie szmatka przechodzi z buzi do buzi :-D)))
Paula - ja ostatnio kupowałam dla koleżanki w lumpie, pięęęęękna i za 5zł. :)))) może popatrz, jak będę w lumpie to zerknę, ale to dopiero w przyszłym tygodniu, bo na te mrozy nosa nie wystawiam poza mój mir :)))

Liluś - osobiście też wolę bez ramek, ale ...kwestia upodobań ;-) Cena blejtramu w zależności od rozmiaru waha się od 5zł (15x15) do powiedzmy 20zł (50x70)

Ostatnia edycja:
lili ja używam, zamówiłam, mała nie chce :dry:

made dla Oli ufoki poproszę :-D A kłoty bezramkowe poproszę - mogą być z tych chudych długaśnych na przykład :-) Jesteś WSPANIAŁA!!! Ufoków poprosimy 3 - może być jeden troszkę większy niż A4 i dwa A5 . A kłotów potrzebujemy ze dwa dzieła A5... Dobrze kombinuję,?? wykonalne są takie małe???

Hejhej :)
strasznie duzo juz dzis napisalyscie!

Libby- powodzenia w pracy! Daj znac, opowiedz nam co i jak!

Wstyd sie przynac ale leze jeszcze w pizamie w lozku... Strasznie zle spalam przez katar. Budzilam sie mlion razy, oddycha Nie moglam na lezaco, wiec spalam na siedzaco. Oj zle bylo.
W genewie dzis bardzo zimno, jak na genewe, jakies -2 i do tego sprawdzaja dzis dzialanie systemu alarmowego miasta (taki co ma alarmowac o zagrozeniu atomowym, wojennym itd) i co chwile cale miasto wyje a ja po raz enty sobie uswiadomilam, ze nie wiem, do ktorego schronu nalezy moja kamienica i w razie czego nie wiedzialabym gdzie isc. Tu jest smiesznie, bo wszystkie budynki budowane po II wojnie maja schrony atomowe z zapasami jedzenia, wody, lozkami, kocami itd. Zbzikowai jeszcze bardziej jak powwstal tu CERN.no nic.

Wraca mi apetyt chyba... Mam ochote na rosol!

Made to super cena - jeszcze plus materiały i robocizna - jak będziesz w stanie wycenić to daj znać :-) Bo jakoś trzeba do konkretów przejść :-p

Paulinka
no ja się napalam na wszelkiego rodzaju sukieneczki i zaczęłam troszkę szperać na allegro, ale nie ma nic co by przypominało tę sukienkę ENDO w paski...

Wklejam zdjęcie tych smoczków:

Zobacz załącznik 432485

reklama
Ciśnienie mi skoczyło do 400...ale napiszę już później z domku....
Mamusia afkors... wrrrrrrrrrrrrrrrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry