reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bo te naprawdę duże panie nie odważą się założyć czegoś takiego chyba ​lili.... moja się już kręci, czuję, że zaraz się obudzi...

carola
dobre i to ;)))

reklama
lil : co czytasz??? ja wczoraj czytalam ale kolezanka przyszla pozyczyla ksiazke no i juz nie czytam :)
za to zaraz zmykam spac :)

Kocurku - ja uwielbiałam ten serial...i ta muzyka :zawstydzona/y:
Ja w ogóle lubię filmy D.Lyncha :) może właśnie za tą mroczność i schizofrenię...

Liluś - ja nie wybaczam :confused:

made ja schizofrenię to niespecjalnie.... za dużo miałam z nią (tą prawdziwą maniakalno-depresyjną) bezpośrednio do czynienia (nie eks, on raczej psychopata hehe)...
Ale mroczne klimaty i owszem - pod warunkiem, że sf - takie ciężkie industrialne o! to jest to! :-p
Dopisałam wcześniej do posta :*

Jos ja czytam teraz drugą część GRY O TRON, czyli STARCIE KRÓLÓW. Super się czyta - ta część ma ponad 900 stron :-p Miłego spania!

Made co dwie strony zaglądam do Was :-p I właśnie jak z obrazkami na płótnie? Takie małe też można? I dużo drożej to wychodzi?

Carola a Ty w pracy? Ja podjadam krakersy...

Kocurku to dlatego te większe rozmiary tylko zostały :-p A ja sobie inaczej wymyśliłam i niestety wyjaśnienie przepadło ;-) Co nie znaczy, że nadal nie jesteśmy szczupłe, ładne i zgrabne :-p:-p

Ostatnia edycja:
Jos to jest super - na podstawie tej serii HBO serial robi - POLECAM!

Paulinka czekam na pw :-)

Kocurek -wróciłam :-))))) z tamtej strony :-D Będzie jak chcesz, obrazki dla Oli na płótnie, a kłoty na szkle. Teraz pytanie, ile sztuk obrazków i w jakim formacie? :-p

Liluś im mniejszy blejtram, tym cena niższa ;))) Dochodzi też ramka, która wcale być nie musi, a która podnosi cenę ;-)

"........sowy nie są tym czym się wydają"

Ostatnia edycja:
reklama
Wyszłam, zmarzłam jak jasna cholera, Emile ubrałam jak bałwanka i usnęła mi na dworze. Kupiłam połowę tego co chciałam i w sumie nie jest źle. Przy okazji odebrałam wcześniej Karolę z przedszkola a co mi tam :-p

Siadam do tych broszek bo same się nie zrobią, nakarmię Emi, poodkurzam, włączę im bajkę i do was wrócę może nadrobię co sowomaniaczki napisały :laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry