reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powróciłam :)

Wiolu brzuś elegancki, piękności! Ja glukozy nie kupowałam u mnie sami dają w labo:)

Lil piękne dzieciaki!

Zimno jak diabli, ale dostałam od babuni słoiczek dzemiku z malin, zaraz sobie herbatkę zrobię, Tusz kupiłam, będę testować!

aha no to lepiej sie przejade do apteki z rana i kupie a potem do lab pognam
lil wizyta w walentynki:-)

made a ja bym chciala takie dzielo na plotnie powiedzmyw rozmiarze 50X70 z druzyna kubusia puchatka( staje sie monotematyczna z tym kubusiem puchatkiem) .i do sypialni tez bym cos chciala ale nie wiem co...

a swoja droga Kubus bardzo ladne imie ale Lukaszowi sie z psem kojarzy:oo2:

rurka a ja twoj brzuszek? napewno juz sie ciazowy zrobil:-D

Wioluś a gdzie Ty brzuch pokazywałaś??? Przeoczyłam??? A co do obrazka do sypialni to moim ulubionym motywem jest pocałunek KLIMTA, ale to już chyba inna para kaloszy - dla Was proponuję Kubusia Puchatka całującego się z SOWĄ :-)

paulina no z psem a to dlatego ze ich sasiedzi tak psa nazwali

lil a skasowalam ... ale zaraz ci wstawie i potem skasuje

reklama
Liluś - pięknie to sobie wymarzyłaś :)))

Wiola - ja w Holandii malowałam dla jednej babeczki skrzynię, taką wielką, ubraniową, właśnie w motywy z Kubusia Puchatka :-) Ona miała zboczenie na tym punkcie niczym Paula na sowy :)))
Ale skrzynia była przeznaczona dla jej maleńkiej córeczki i wyszła pięknie, aż mi było żal się z nią rozstawać :zawstydzona/y:
Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia....

rureczka - i jaki tusz kupiłaś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry