reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powróciłam :)

Wiolu brzuś elegancki, piękności! Ja glukozy nie kupowałam u mnie sami dają w labo:)

Lil piękne dzieciaki!

Zimno jak diabli, ale dostałam od babuni słoiczek dzemiku z malin, zaraz sobie herbatkę zrobię, Tusz kupiłam, będę testować!

aha no to lepiej sie przejade do apteki z rana i kupie a potem do lab pognam
lil wizyta w walentynki:-)

made a ja bym chciala takie dzielo na plotnie powiedzmyw rozmiarze 50X70 z druzyna kubusia puchatka( staje sie monotematyczna z tym kubusiem puchatkiem) .i do sypialni tez bym cos chciala ale nie wiem co...

a swoja droga Kubus bardzo ladne imie ale Lukaszowi sie z psem kojarzy:oo2:

rurka a ja twoj brzuszek? napewno juz sie ciazowy zrobil:-D

Wioluś a gdzie Ty brzuch pokazywałaś??? Przeoczyłam??? A co do obrazka do sypialni to moim ulubionym motywem jest pocałunek KLIMTA, ale to już chyba inna para kaloszy - dla Was proponuję Kubusia Puchatka całującego się z SOWĄ :-)

paulina no z psem a to dlatego ze ich sasiedzi tak psa nazwali

lil a skasowalam ... ale zaraz ci wstawie i potem skasuje

reklama
Liluś - pięknie to sobie wymarzyłaś :)))

Wiola - ja w Holandii malowałam dla jednej babeczki skrzynię, taką wielką, ubraniową, właśnie w motywy z Kubusia Puchatka :-) Ona miała zboczenie na tym punkcie niczym Paula na sowy :)))
Ale skrzynia była przeznaczona dla jej maleńkiej córeczki i wyszła pięknie, aż mi było żal się z nią rozstawać :zawstydzona/y:
Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia....

rureczka - i jaki tusz kupiłaś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry