reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
libby bardzo się cieszę i gratuluję :tak::tak::tak: Wpadnij do nas z domku i poopowiadaj jak to było!

Libby - miej się cieplutko i uściski dla Maciusia :))))

Kocurek - zgadłaś! :confused: Dostaniesz za to dmuchawą po paluszkach :-))))

hehe liluś torturowania ciąg dalszy :-p a jednak nie - paulina się zaczyna uodparniać :laugh2:

A co to ta dmuchawa?? made? Czy to jest coś, co kocurki lubią najbardziej????? :-D

Ostatnia edycja:
Ten nawał sów kojarzy mi się z Panią z pieńkiem :) Pamiętacie Miasteczko Twin Peaks? :zawstydzona/y:

hahahaa Kocurek :-) w rzeczy samej

Ooooo ależ to był strasznooooowaty serial... nie, nie pamiętam :-p

a jeśli przy sowach... made wydumałam, że do pokoiku Oleńki, to chyba obrazki płóciaki by pasowały... chyba, że na szkle jest łatwiej dla Ciebie i taniej :)))))))))))))))))) Mi właściwie wszystko jedno... domek mam trochę szklany, więc też byłoby ładnie - wtedy kłotki bym se w kuchni postawiła na szklanej półce może...

Ostatnia edycja:
Paulinka właśnie doczytałam, że to akryl...dlatego ja właśnie lubię kupować w lumpku, bo widzę, co biorę...

Kocurku sprawdziłam tamte koszulki i mają tylko wielkie rozmiary...:-p Może to tylko bluzki dla dużych pań, a nie dla nas szczupłych zgrabnych :-p

Ja tak skrótowo, bo mi słońce świeci w monitor i poza tym moje panie CZYTAM KSIĄŻKĘ :-p Wybaczcie mi tę ZDRADĘ! Ale mała śpi i korzystam :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry