reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made ​marzą mi się też duużo większe dzieła... ale nie wiem jak z wykonaniem takich Tobie jest..??

reklama
ech objadłam się-mieliśmy jeszcze zamrożone pierogi z kapustą i grzybami ze świąt;)))mniam mniam

Lil-już idę poszukać moich danych i wyślę ci prw

Made-moja kuzynka kupiła właśnie taki obraz 3w1-nie wiem czy ci dobrze wytłumaczę-mały a4-większy-a4 całość tworzy jedną całość-jakieś tam afrykańskie klimaty-dała ok.240zł-gdzieś z południa polski

no i zaczęło mi się marzyć coś podobnego...tylko mam mały pomysł jak-ale to jak skończysz dzieła dla Kocura,Lil, Wioli-jestem 4, ups 5 ,bo jeszcze Mary-w kolejce!!!!

AAA Poczku gratuluję apetytu! Wiem, że w ciąży ciężko z tym...albo za duży albo za mały :-p

Made a mi się marzą 4 malutkie obrazki :-p

Wklejam Wam jeszcze dwa zdjęcia. Na jednym Martynka wizualizacja za 5 lat :-p;-), a na drugim moje kochane dzieciaczki - Maciuś bez ząbka na przedzie o czym Wam pisałam....

Zobacz załącznik 432491Zobacz załącznik 432492

kurde brzuch mnie cos boli i twardy sie zrobic...czyzby skurczybyki przepowiadacze?
powiedzcie mi ja to u was z ta glukoza? musialyscie zame w aptece kupic czy w lab dawali?

Wioluś trzeba kupić...a twardnienie brzucha to normalne, ja miałam od 20 tygodnia. Ale jak się martwisz to skonsultuj z lekarzem. Kiedy wizyta?

Paula - wiem o co chodzi :-) Pierwszy jest nawiązaniem lub/i kontynuacją drugiego, drugi trzeciego i może też czwartego :))) Takie obrazy najlepiej się prezentują w długich prostokątach.

Liluś - a Ty te aniołki, tak? :-p:-))) Aniołki dla aniołków :-)))
A ząbkiem się nie zadręczaj-urośnie. Maciuś i tak przystojny, a Martynka z włoskami czy bez - U RO CZA :-D))))) Jak jeszcze pomarańczowe rajtuzy mieć będzie, to oszaleję :)))))))

poczku Kochany, jak miło czytać, że apetyt wraca :*

reklama
Made szczegóły Ci jeszcze napiszę i może jakieś aniołki poszukam na wzór? Czy jak?? Teraz lecę, bo mi się obiad przypala przez Was :-p
Gdyby nie mróz to już bym na rynek leciała pomarańczowych rajtek szukać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry