reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zębolki różnie-najgorzej wieczorem, ale ta lewa jedynka jest;)
ogólnie oki ale teraz krzyczy na mnie żeby się z nią bawić i wydurniać

Libby czytaj;) my Danielowi zaczeliśmy ok roku, bardziej dla siebie-a teraz to jest seria pytań podczas czytania;)

reklama
KOCIE, PAULINKO mały bardzo lubi oglądać obrazki. Zmienię mu porę czytania na przed kąpielą w ramach wyciszenia się. Teoretycznie, bo praktycznie kąpiel to jest jeden wielki plusk

Olivka - dość nietypowe to zestawienie, ciemne włosy i błękitne oczy, moje niespełnione marzenie :zawstydzona/y:
Co to za telefon takie ładne zdjęcia robi?

lil : super ta kosuzlka !!!

carola : toc ty pudru nie potrzebuejsz, twoje oczy i kolory szminek - jestes bardzo wyrazista puder ci zbedny :)c
chcialabym moc uzywac takich kolorow
7

kocie ; ja tez w czaerwieni wygladam : lafiryndowato :)
jak mialam 19/20 lat poszlam z mama do sephory i wyprobowalysmy dla mnie czerrwien, zeby mi troche kolorytu dodac do tych moich bladosci i cieni pod oczyma
i ... atak smiechu ...
juz wowczas zamiast 19/20 dawano mi 16-18 lat, a w tej szmince wygladalam jak 12-13 letnia lolita !
normalnie dziekco ktore pomalowalo sie pomadka mamy :)
cos w sam raz na tapete w komputzerze pedofila ;)

Kocurek - jestem, jestem...musiałam tylko ogarnąć jedną dupinę kolejny raz w przeciągu zaledwie pół godziny :baffled:

libby e nie.. to ja bym jednak przed samym spaniem czytała - nie chciałoby mi się potem kąpać :-p

jos haaaaahaha !! :-D Ty jak coś powiesz :szok:

made łapki mi zmarzły... myślę i myślę czym by tu ogrzać, ale wymyśliłam tylko, że KAWĄ :-D
A czyja to doopka taka produktywna - domniemywam, że Zygmusia?? :rofl2:

Ostatnia edycja:
Kocurek - czy ja Ci już mówiłam, że Twoje pomysły są aromatyczne? :-):-D:-) Mi łapki nie zmarzły, ale do kawy to ja pretekstu szukać nie muszę :-p

reklama
Muszę kończyć.
Mogę już do synka jechać:) Jutro mnie nie będzie. Badania. Może pojutrze.
A! Nie pochwaliłam się, że w ramach umowy mam zagwarantowaną opiekę medyczną i stomatologa. :)))))))))))

Szkoda, że ja nie będę miała takiej pani Ani- robiłaby wszystko za mnie a ja siedziałabym na bb!

papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry