reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zębolki różnie-najgorzej wieczorem, ale ta lewa jedynka jest;)
ogólnie oki ale teraz krzyczy na mnie żeby się z nią bawić i wydurniać

Libby czytaj;) my Danielowi zaczeliśmy ok roku, bardziej dla siebie-a teraz to jest seria pytań podczas czytania;)

reklama
KOCIE, PAULINKO mały bardzo lubi oglądać obrazki. Zmienię mu porę czytania na przed kąpielą w ramach wyciszenia się. Teoretycznie, bo praktycznie kąpiel to jest jeden wielki plusk

Olivka - dość nietypowe to zestawienie, ciemne włosy i błękitne oczy, moje niespełnione marzenie :zawstydzona/y:
Co to za telefon takie ładne zdjęcia robi?

lil : super ta kosuzlka !!!

carola : toc ty pudru nie potrzebuejsz, twoje oczy i kolory szminek - jestes bardzo wyrazista puder ci zbedny :)c
chcialabym moc uzywac takich kolorow
7

kocie ; ja tez w czaerwieni wygladam : lafiryndowato :)
jak mialam 19/20 lat poszlam z mama do sephory i wyprobowalysmy dla mnie czerrwien, zeby mi troche kolorytu dodac do tych moich bladosci i cieni pod oczyma
i ... atak smiechu ...
juz wowczas zamiast 19/20 dawano mi 16-18 lat, a w tej szmince wygladalam jak 12-13 letnia lolita !
normalnie dziekco ktore pomalowalo sie pomadka mamy :)
cos w sam raz na tapete w komputzerze pedofila ;)

Kocurek - jestem, jestem...musiałam tylko ogarnąć jedną dupinę kolejny raz w przeciągu zaledwie pół godziny :baffled:

libby e nie.. to ja bym jednak przed samym spaniem czytała - nie chciałoby mi się potem kąpać :-p

jos haaaaahaha !! :-D Ty jak coś powiesz :szok:

made łapki mi zmarzły... myślę i myślę czym by tu ogrzać, ale wymyśliłam tylko, że KAWĄ :-D
A czyja to doopka taka produktywna - domniemywam, że Zygmusia?? :rofl2:

Ostatnia edycja:
Kocurek - czy ja Ci już mówiłam, że Twoje pomysły są aromatyczne? :-):-D:-) Mi łapki nie zmarzły, ale do kawy to ja pretekstu szukać nie muszę :-p

reklama
Muszę kończyć.
Mogę już do synka jechać:) Jutro mnie nie będzie. Badania. Może pojutrze.
A! Nie pochwaliłam się, że w ramach umowy mam zagwarantowaną opiekę medyczną i stomatologa. :)))))))))))

Szkoda, że ja nie będę miała takiej pani Ani- robiłaby wszystko za mnie a ja siedziałabym na bb!

papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry