reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale ja w życiu się nie malowałam bo nie lubię :-D Do knajp chodziłam bez makijażu. Naprawdę żadko się malowałam i to bardzo delikatnie :sorry: Teraz też się nie za często maluję. Ostatnio na rozmowę kwalifikacyjną ale dlatego ze mi kilka malutkich naczynek z nerwów strzeliło i trezeba było zatuszować :-p
SOL- i o to mi chodzilo,wlasnie dlatego ze sie nie malujesz to biora Cie za nastolatke i prosza o dowod:tak:

MARGOLCIA- tak jest sierpien piekny m-ac na slub-ja,Bibinka,Nika,Marylka tez bralysmy w sierpniu;-):tak:
BIBINKA- musimy byc silne i wierzyc,ze to slonko wyjdzie z zza chmur-tego Ci zycze z calego serducha!!!!!!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bibinka - ja miałam cały sztab przy porodzie Karoli - prócz naszej trójki na sali: 3 ginekologów-położników, dwie położne, dwie panie neonatolog i 3 stażystki neonatologii i położnictwa :-D A wszystko przez to że Marcin zamiast założyć zielony fartuszek ubrał swój biały komplecik z bloku operacyjnego :-D i wszyscy wiedzieli że to żona pracownika szpitala :-D A po porodzie wydało się że babcią Karoli jest była pielęgniarka z noworodków z tego szpitala (mama Marcina) i wtedy się zaczęło... wszystkie położne i lekarki z neonatologii przychodziły zobaczyć wnusię mojej teściowej :dry: Miałam opiekę jak nikt :-D Bo nawet żona jednego z lekarzy od Marcina z bloku nie była tak obskakiwana :-D Ale przez ten fakt nie chcieli nas wypuścić :-( Bo o tak zwane "swoje" się bardziej dba i muszą mieć wszystkie badania zrobione :-(

margolcia - ja też brałam 8.8.09 ale drugi ślub-kościelny i tej daty nie uznaję :-p a mąż nawet jej nie pamięta :-D

kobietki strasznie mi przykro z powodu waszych strat. Ja nie wiem , co czujecie, ale mogę się jedynie domyślać. W najbliższym otoczeniu mam kobiety po stracie. Tulę Was mocno!!! bibinka faceci starają się często być oparciem dla swoich partnerek, przez wrócenie szybsze do "normalności" , nie potrafią często okazywać emocji, może uważają , że to właśnie oni powinni być tymi twardyszmi, nie płaczącymi,żeby mniej bolało. tak mi się wydaje, jednak nie mnie to oceniać...

dzięki mama,ja Tobie też:tak::-).ehh i znów się rozczuliłam....

sol to super,że miałaś taka opiekę:tak:,mam nadzieję,że kolejnym razem tez tak będzie:tak::-)

margolcia pewnie masz rację,faceci muszą Nas trochę spionizować po tym wszystkim...mój jak minie zobaczył zaraz po zabiegu,to powiedział,że normalnie by się rozpłakał,ale w pokoju były inne kobitki

Ostatnia edycja:
BIBINKA- ja tez pije piwko i czuje sie pokonana bo troche zmeczona jestem i 1 piwo i dentka:tak::-Dco to sie porobilo z moje glowa:baffled:
WISIEŃKA- a tak sobie pomyslalam,ze ja tu najmlodsza po przestawieniu cyfr bo mam 13 lat...to faktycznie kto mnie tu wpuscil po nocy??? :))

dobrze mieć znajomości nie tylko w szpitalu :)
Ja wykorzystywałam bez skrupułów że byłam studentką akademii medycznej i powiem wam , że skutkowało często szybszym przyjęciem do lekarza :p
A tak zmieniając temat. Dzisiaj byłam z mężem na zakupach i stojąc w mega kolejce do kasy przy innej stała kobieta z wózkiem i kilkumiesięcznym dzieckiem, my właśnie mieliśmy wykładać zakupy na taśmę, no ale patrząc , że nikt się nie kwapi jej przepuścić w tamtej kolejce to przepeściliśmy ją, aż mi się miło zrobiło. Dobrze że nikt się nie odezwał, bo chyba bym pogryzła, znieczulica jest wszędzie.

wisienka toxo leczy się jak jest dodatni IGM, to tak żeby uściślić, ale masz rację leczyć trzeba jak się toczy stan chorobowy.

Ostatnia edycja:
reklama
No to poleciałyście małolaty po całości, jeszcze sexu do tego brakuje, rozpustnice:-p:-p Pójdę teraz do kąpieli a wy mi się tu tymczasem nie urznijcie;-);-).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry