reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made jednak krzyczy...:-p

Rureczko ja mam takie coś, że się boję, że jak coś za długo leży to się zakurzy (nawet w szafie) - dlatego ja trzymałam w reklamówkach (nowych nieużywanych - takich od ciuchów) - i jakoś mi się udało przy Maciusiu, że wyjęłam z worków i poukładałam w szafie w dniu, w którym urodziłam (a to było 3 tygodnie przed terminem, więc nie mogłam przewidzieć).

Zanim skończyłam posta skończyła krzyczeć...bąki puszcza...

KOOPA...

Podobają mi się te rajstopki...http://endo.pl/kategoria/4-dla-niemowlaka/grupa/19-skarpetki-i-rajstopy.html
Kupiłabym dla małej granatowe, czerwone, pomarańczowe i te w paski różowe - ale 80 zł na rajstopy wydać??? NIGDY W ŻYCIU!

Ostatnia edycja:
Lil dzięki:* to jeszcze się wstrzymam trochę... najwyżej męża zagonię do pomocy:-D

Made jaki masz teraz tusz do rzęs? Co mi dobrego polecisz? Chyba się jednak dzisiaj skuszę na tego rossmana!

wrocilam, znowu:-)
zadzwonilam do przychodniu umowilam mala na kontrole jutro z tym uchem, dzis ma ostatnia dawke antybiotyku
sprawdzilam od ktorej laboratorium otwarte jutro- pojde w koncu na ta glukoze
i zadzwonilam do tesciowej zeby jutro u mnie na 7.30 wzglednie 8 byla.
Iwa spi do 9 wiec tesciowa z nia zostanie , ja pojade na glukoze, pojde na poczte , wzroce do domu, ubiore Iwe, zjem sniadanie, pojade z tesciowa do przychodnia a pote ja do domu zawioze. o taki mam plan na jutro:-)

paulina mam nadzieje ze twoja wagowo tez sie zmiesci w cenniku za 13 zl. wydaje mi sie ze powinna.

rureczka - mimo wielu poszukiwań, prób i niezadowoleń, powróciłam do mojego ukochanego Max Factor Dramatic Look :-p:-))))))

Made o dawno go nie miałam, może warto zainwestować:-D teraz to sie nie ma co malować, only oko lekko bo i tak prawie cały czas w domu siedzę:zawstydzona/y:
a Twoje dziecię 13 letnie to się maluje? Jak widzę co się dzieje z dzisiejsza młodzieżą to aż mi smutno, 14-15 latki tak wypindrzone, że można w kompleksy wpaść:szok:

reklama
Made ja też muszę kupić tusz - a ten Twój dobry jest?? Nie ma grudek?? Ja o dziwo raz kupiłam ASTORA w rossmanie (taki co tylko wydłuża) i byłam przez dosłownie rok super zadowolona! I potem kupiłam znowu taki sam i do bani był! Za dużo tego tuszu się nabierało, sklejał mi rzęsy, robił grudki...Nie wiem od czego to zależy...

Paulinka a czemu sprzedałaś poprzedni swój wózek?? Szukasz jakiś konkretnych funkcji? Ja mój obecny będę używać jak długo się da :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry