reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bry-nasza nocka nawet ładnie-nie chcę za dużo chwalić ale panna obudziła się po 24 a potem chyba ok.5-bo nie wiem czy ja się za dużo w nocy sama nie budziłam;)-najadła się i spała do 7;)

mi dzień się super zaczął-poparzyłam prawą dłoń parą z czajnika-drugi raz w ciągu roku w to same miejsce!!!dobrze,że mam panthenol w domu to chociaż trochę uśmierza ból jak rwie...

kochane kobietki,którym miałam coś wysłać-dziś wszystko poszło i możecie to dostać piątek/poniedziałek-wszystko w rękach poczty polskiej;))

a i dostałam dziś info,że dowody osobiste dzieci do odbioru
a Libby chyba bezsenność z nerwów złapała...zaczyna przecież pracę!;)) dziś na szkoleniu-trzymaj się kochana !!! będzie oki, zobaczysz!!

pozdrawiam resztę i idę poszukać sów na allegro:-D

reklama
Libby! Powodzenia!

Asionek!!! Jak poszło mężowi?

Bogusia! Ty już wiesz co :-p:-):-D Nie chowaj się :)))

Ostatnia edycja:
Made dziś to nawet nie poszłabym na spacer, ale mała już szaleje - a zasnąć nie chce...gdyby pospała chociaż 2h to bym została w domku z przyjemnością....Nie mam na nią sposobu w dzień...Na termometrze -10 stopni i tak się zastanawiam...

Jos no ja też miałam ze dwie takie fajne nocki :-) Ale póki co pobudki coraz częściej zamiast coraz rzadziej :-p

Paulinka pisz na PW ile mam wpłacić :tak:

Lil zaraz ci napiszę-a ja w tym tyg. jestem z dziećmi w domu-jak dla mnie -10 to za ostre powietrze dla maluchów-no chyba,że ktoś nie ma wyjścia i musi wyjść...

Lil - a nie da się Martynki jakoś tak hmm...sposobem? Werandowanie może? Kurcze, trochę temperatura zwala z nóg, dosłownie :baffled:

Wygońcie mnie z łóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: postanowiłam sobie, że skoczę do rossmanna może jakiś tusz w promocji, że babcie odwiedzę i co? NIC:szok: za przykładem Pauliny allegro przeglądam:-D
Kochane ile wcześniej przed porodem mogę wyprać i wyprasować dziecięce ubranka? Jak sobie pomyślę o tych wszystkich kartonach to aż mi smutno:baffled:

Paulinka nie mam sposobu na to, żeby ona w domu zasnęła :-( A już ledwo na oczy patrzy. Położyłam ją na brzuchu - zobaczymy....Jak coś to wyjdę po 11 - powinno być już cieplej.

LIBBY POWODZENIA!
Ja też kurcze zaczynam myśleć o pracy - tylko mi po głowie lata taka myśl, że i tak nic fajnego nie znajdę - i jak z takim podejściem coś znaleźć?

Rureczko niektórzy już na Twoim etapie piorą i prasują - a potem w reklamówkach trzymają.

Made leży na brzuchu w łóżeczku i nie krzyczy na razie...zobaczymy...

reklama
Liluś - to cicho sza.....przestaję oddychać :))) Obyście nie musiały wychodzić :tak:

Paula - a mi się właśnie tylko takie kolorki podobają :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry