reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - nie lubię się powtarzać, ale nie pozostawiasz mi wyboru :-p
Ola jest cudnaaaaaa i jest mojego Boryska!!! :-):-D:-) Zanotować! Zapamiętać! :))))))

jos -
Kochana Kobieto! :* Kawa zawsze :-) Przekupna nie jestem, ale za kawę....to nie wiem :confused:

reklama
A ja za kawę jestem przekupna jak najbardziej!! :-p No cóż - wyższy etap uzależnienia :-D

Jos - Ty to masz luksus z tym spaniem! ZAZDRASZCZAM!!!

Kocurku niebieski jakoś pasuje mi do mrozu :-) Martynka grzeje się w dresiku po starszym bracie :-) A Oleńka cudna jak zwykle! I jaką ma fajną mięciutką matę!

Made mnie też nie było wczoraj na rozmowach - ale może dobrze, bo jak zobaczyłam dziś te ubranka ENDO to już na parę sztuk się napaliłam - ale i tak nie kupię, bo nie mam za co :-p

Kocurku a Ty się pochwalisz co zamówiłaś??

Mi się ta sukienka spodobała
SUKIENKA DLA NIEMOWLAKA

Aż się zaczerwieniłam :laugh2::laugh2::laugh2:

Włoski są przedłużane ale nie na stałe - tylko taśmami na spinkach - wpinam jak mam ochotę i mniej niszczą włosy :tak: A oczka -cóż - mam zółto-niebiekoszare ale szkła pogłębiające naturalny kolor robią swoje - to mój prezent dla siebie :-p

Carola - spokojnie :tak: Dziękuję :tak: :-)

Ja przepraszam ale mam sajgon w domu :-( dziewczyny szaleją a ja śpię na siedząco :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
lili nie mogę.. bo... to niespodzianki ... nie dla mnie :-p
Ale mam jeden mój zakup i zaraz zaprezentuję - wczoraj zrobiłam małej w nim sesję..
Mata jest extra, bo można podwijać płatki i dziecko się z niej nie wyturla :tak: - dostałyśmy w prezencie od moich ludzi z pracy :-)

lil , kocurku dziewczyny sliczne, piekne i urocze tylko calowac.

ja tam w ogole nie zagladam na ta strone bo moge zaczac plakac...narazie nie ma na takie zakupy, poszaleje na allegro w dziale z uzywkami

Kocurku aaa to co innego :-) Czekam na sesję Oleńki:-) I poszukuję jednokolorowych rajstopek dla małej - ale czy znajdę???????? Wszystko ma maksa pstrokate....Na stronie ENDO są fajne, ale kosztują 20 zł plus przesyłka :szok:

Wioluś buziak!

Ja muszę uciekać, bo panna już nerwowa, ja bez śniadania i w mokrych włosach będę musiała zaraz na spacer wychodzić...

Dzień dobry:-D ale się wyspałam:szok: w nocy chciałam mojego męża eksmitować do drugiego pokoju, tak chrapał:crazy:

lil : aaa czego ty zazdraszczasz... jedna nocka sie trafila jak slpeej kurze ziarno... normalnie to mamy 3-4 pobudki w nocy, takze miedzy 23 a 7h30 jak dzwoni mi budzik do przedszkola to tez wychodzi co 2-2,5 godizny...

kocur, made : lapcie kawusie :) ja tez potrzebuje :) i korektora pod oczy - mimo wszystko ;)

reklama
Liluś - na spacer? :szok: w ten mróz? O matulu...nawet za kawę bym się nie dała.....
Ja na stronce ENDO też nie byłam :))) Nie lubię rana zaczynać od wydawania :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry