reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie : !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sliczna ty :)

paulina : ladniutkie te ciuszki, ty widze tak lubisz ubrania i zakupy jak ja :)

reklama
Jos a w szczególności dla dzieci;))) sobie nie umiem nic kupić- a dla nich przeglądam i przeglądam strony;) a na wyprzedażach w sklepach pierw lecę do działu dziecięcego ;)))

Karola- dzięki za info-koleżanka ma loola up framboise-jakoś tak-też fajny-odkupię-jak mi się nie spodoba to sprzedam dalej;)))

Liluś - no przepraszam, ale już widzę jak Martynki łydeczki się fantastycznie prezentują w tych pomarańczach :-)))))))))
Co do tuszu-ja jestem bardzo wymagająca, bo mam lekkiego pier...ca na [punkcie długich i gęstych rzęs, o takich jak ma Bogusia :-p mnie natura takimi nie obdarzyła, więc muszę tej naturze co jakiś czas pokazywać jak to miało wyglądać :-D)))
Kochana, ja lubię dużo tuszu na rzęsach, więc nie wiem czy Ci się spodoba, mniej tuszu i jest równie fantastyczny Architekt 3d Loreal...ten srebrny, ze szczoteczką z włosia, żadnych tam innowacji technologicznych typu gumowe cuda wianki :confused:

Bogusia - jaka Ty jesteś Śliczna :zawstydzona/y: Normalnie w moim typie :-)))) Cudowna, kochana, piękna, dobra.................naj, naj :*:*:*

Made
wink2.gif
chyba łydy a nie łydeczki ;-)

Paula - no bo ja to Bogusię bardzo lubię :zawstydzona/y::-)))))))))
To moja jest koleżanka najlepsza :-D

Made :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: o matko! w głowie mi się po przewraca :rofl2: a tu rzęsiska są doklejane... :zawstydzona/y: kępki, bo to były urodziny moje :tak:
:rofl2: najlepsza, ale po Kocurku :-p:-D

reklama
Paula poproś koleżankę o jeden dzień na przetestowanie:)
Chociaż uważam, że potrzeba kilka dni aby przyswyczaić się do nowego wózka,z właszcza jak ''zchodzisz'' z X-landera...

Ja miałam ten:)

Zobacz załącznik 432248

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry