reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula jak szukasz w tym stylu to Polecam Loola lub Loola Up:) Miałam,jest super

reklama
lil ja takie rajstopy kupuje dla Iwy u nas w odziezowym tylko zebym jeszcze pamietala z jakies to firmy, zaraz poszukam na allegro. ja place 12zl za pare takich rajstopek

Lil rajstopki nie do zdarcia ma Gatta,grubaśne i świetne kolory,jednolite też:)

Karola-właśnie a jak ta loola podbija się na krawężnikach-bo koleżanka będzie sprzedawać i strasznie ją zachwala- a i jak maluch śpi w niej?

Lil ja miałam spacerówkę chicco simplicity-taką miejską bardziej-sprzedałam bo była kiepska w jeździe dla mnie-kupiona na szybko-źle się podbijała, sztywna i płaskie siedzisko... a moim kochanym czołgiem (x-landerem) dalej jeździmy;) i będziemy tak długo dopóki mała mieści się w nsoidełko, które montuje na stelażu

szukam czegoś mniejszego,lżejszego na lot samolotem i potem wypady na miasto czy gdzieś na szybko;)

:rofl2::rofl2::rofl2: Ktoś mnie szukał???? :-D
boogie koteczki jak marzenie - moje marzenie ;))))) zawsze chciałam mieć taki komplecik!!! Jutro się okaże, czy mieć będę - białą, niesłyszącą kotkę.... koteczka rodzinna, kuzynowa, ale niestety szuka nowego domku, i jeśli pani, co ją właśnie wzięła, się odwidzi, bo marudzi coś... to my ją przygarniemy...
:sorry: mały zwierzyniec :-p
Aleście się Koleżanki wczoraj rozgadały :szok: i to tak bez made...
nie wiem co o tym myśleć...hmmm....onieśmielam Was czy jaki pies z kotem, żeby nie było, ze wyróżniam :-p:-)))))))

Bogusia! Natychmiast proszę pokazać zielenie i rzęsy!!! Bo nie wiem co SE zrobię :confused:
Już Ty SE koleżanko nic nie rób :no: zaraz wkleję na BIS :-D
Kocurek - nie lubię się powtarzać, ale nie pozostawiasz mi wyboru :-p
Ola jest cudnaaaaaa i jest mojego Boryska!!! :-):-D:-) Zanotować! Zapamiętać! :))))))
:szok::szok::szok: to tu są takie układziki??? FJU FJU FJU za młodu już swatają :-p:-D:-D:-D
Mi się ta sukienka spodobała
SUKIENKA DLA NIEMOWLAKA
Lil bardzo ładna i nie różowa i w kwiatki :-p:rofl2:
lili nie mogę.. bo... to niespodzianki ... nie dla mnie :-p
Ale mam jeden mój zakup i zaraz zaprezentuję - wczoraj zrobiłam małej w nim sesję..
:confused: ciekawość zaczyna powoli mnie zjadać Kocie :-p czekam na Oleńkę, czekam :tak:
a Libby chyba bezsenność z nerwów złapała...zaczyna przecież pracę!;)) dziś na szkoleniu-trzymaj się kochana !!! będzie oki, zobaczysz!!
LIBBY TRZYMAM KCIUKI :tak:

jos wlasnie nie wiem czy to gatta byla czy cos innego ale tez sa super fajne i nic sie z nimi nie dzieje.jutro chyba podejde do tego sklepu i sprawdze nazwe no... nie przypomne sobie

just cudne oczyska:-)

Boogie czy te oczy mogą kłamać?? ;-) Kusicielko Ty!:-p

Dziękuję za porady co do rajstop! Poszukam gatty u siebie jednokolorowej! I przez Made MUSZĘ mieć pomarańczowe rajtki!

A tymczasem idę zerknąć na termometr, bo chyba jednak choć na pół godziny muszę wyjść...

Paulinka piękne piękne :-)

reklama
Paula ja nim jeździłam w Spain a tam wielkich krawężników nie ma...jest dosyć sztywny ale pięknie się nim jeździło...kochałam Go:) ale sprzedałam jak wróciłam do Pl bo nie miałam kaski no i wart był majątek,ja miała edicję limitowaną Kenzo by Loola,jedyny taki model w Pl:)
Na pewno mega wygodny dl;a dziecka,fajne oparcie,rozkłada się,pasy ok,barierka też,składanie fajne:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry