reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lili co tam jak tam z rana??? :-)

łoj carola w 2KC razy dwa zainwestuj, bo czuję, że będzie gruuuuubo.... ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku próbuję wkleić zdjęcie z IMAGESHACKA i mi nie idzie - zmarnowałam już pół godziny - za chwilę Martynka się zdenerwuje i tyle będę miała zrobionego w domku...

Jak Wasza nocka?

Zobacz załącznik 432185

Coś mi się wkleiło, ale to nie tak miało wyglądać...Ktoś mi da korepetycje jak wkleić zdjęcie?

Zdjęcie miało być duże z fruwającymi kwiatkami...A wyszło małe i te kwiatki nieruchome jakieś...

Ostatnia edycja:
Ale ślicznie na dzień dobry :-)))
Lil - mimo braku latających kwiatków, Martynka jest olśniewająca :-D))))

Aleście się Koleżanki wczoraj rozgadały :szok: i to tak bez made...
nie wiem co o tym myśleć...hmmm....onieśmielam Was czy jaki pies z kotem, żeby nie było, ze wyróżniam :-p:-)))))))

Bogusia! Natychmiast proszę pokazać zielenie i rzęsy!!! Bo nie wiem co SE zrobię :confused:

Halooooooooooooo

Ostatnia edycja:
witam drogie panie

co tam u was ???

ja zmykam filutkowi dac butle i bede za chwile

nocka spoko, pobudka ok. 24, 4 i 7h15 :) pozniej dospalismy jeszcze do 9 nim poldek wstal bo dzis niet przedszkola :)

Hej jos :-) U nas pobudki standardowo co dwie godziny :baffled: nie ma znaczenia pora dnia i nocy :)) taki zegareczek mamy w brzuszku :))

Olivka - to z kim tak imprezować będziesz, ha? :cool:
Ten wyśniony też tam będzie? :))

Ostatnia edycja:
lili Ooooohhh jaka słodka!! :-):-):-):-):-):-):-) I jak urosła!! :szok::szok: CUUUDNOŚCI :rofl2:

Moja żaba dziś też na niebiesko... Togo jej pilnuje :-D
Zobacz załącznik 432187

Ooooooo ile koleżaaanek już.... pędzę lecę pielucha pełna!!! .... i zaraz wracam :cool2:

Ostatnia edycja:
A jos znowu nieprzyzwoicie się wyspała..... :dry: made my mamy taki sam zegareczek :-D

reklama
kocurek : slodko :))))))))))))))))))) i oli slicznie w niebieskim :)

made : podaje kawe!!!

mary : mata przepiekna, sama bym taka chciala... i nawet wysylaja paczki do Fr !!! dobra - uspokoje sie... mamy juz jedna mate :)
zreszta juz dzis zakupilam *******y dla dzieci :) naczynia z noddy i elmerem, ksiazeczke z naklejkami, 2 torby na ksiazki do biblioteki dla L. z malym ksieciem - obledne !
i gre karciana dla malych i ... juz sama nie pamietam co tam jeszcze wrzucilam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry