reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary - przyślesz na święta renifera alibo jakowegoś f(i)orda. Może być wzorza polarna :-D

Mademoiselle - złota kobieto, już ja Ci przyślę co będziesz chciała! :-):-):-):-):-) Ale serio serio - masz jakieś preferencje co do Twoich pociech? W co je najbardziej lubisz odziewać? A może masz na jakimś punkcie hopla, jak nasza droga Paulina? :-):-) Co do sówki, to ta z numerkiem 1 jest słodziuchna. :happy: A literki mogą być inne, niekoniecznie tak jak na obrazku. ;-)

made PROSZĘ MNIE NATYCHMIAST OŚWIECIĆ, GDZIE MASZ TE CUDA WYSTAWIONE !!! :szok:

moj chrzesniaczek (prawie) ma 2.5 roczku.. i nie ma zamiaru się odzywać do nikogo :cool2: na razie myśli :-D

reklama
Mary-zaraz tam hopla:zawstydzona/y: to taka drobna przypadłość;)

Paulina - to tak w pozytywnym znaczeniu! :-):-)

Zizi - zapomniałam Ci wcześniej odpisać, bo jakaś zalatana jestem. Ja głupia, zamiast skorzystać, ze dziecko śpi i też położyć się na trochę, to sobie wyszukuję, co tu w chacie zrobic!!!
:zawstydzona/y::crazy: No w każdym razie - nie poddawaj się, choć to brzmi głupio... Czekasz już tak długo i naprawdę w końcu sie doczekasz! :tak: Wiek tu nie ma znaczenia, moja mama urodziła mojego brata w wielku 42 lat. Coraz częściej spotyka się babeczki rodzące później pierwsze dzieci. Wcale Ci nie życzę, kochana, aż tak długiego oczekiwania, po prostu mocno trzymam kciuki i wierzę, ze Wam się uda!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry