reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - łoj tutaj to już znacznie gorzej, anawet źle :-) Żadnych takich :))) ja tylko piórkiem i węglem :sorry:

Kocurek!!!!! Zepsuł mi się telefon :eek: Nie mogę wysyłać wiadomości, ale TAK, możesz wstawić :-D)))
Słyszysz mnie? Halo, halo...tu baza, tu baza....odbiór :-p

reklama
Dobra, uciekam, muszę miesiąc zamknąć, faktury podrukować,
aż mnie coś kłuje w dole brzucha po prawej stronie.

PATRZAJCIE TYLKO.............:szok::eek::rolleyes2::hmm:
Zobacz załącznik 431966
sorry made nie czekałam na pozwolenie :-p AAAA okey..jest pozwolenie ufff :sorry:
jeśli made będzie chciała to sprzedać, to niech się żadna nie waży nawet pomyśleć!!! :evil::growl:
ooooooohhhhhhh przesmutny kłapouszek przekochany....:rolleyes:

made a teraz na serio ile bys chciala za takie dziela z klapouchym i kubusiem puchatkiem? moje dziecko by oszalalo z radosci, mama zapewne tez. pytam seriio serio.
nie koniecznie o tego osiolka mi chodzi bo KOCUREK by mnie udusila . ale zakochalam sie no

reklama
wiola dzięki Ci wielkie za zrozumienie ... ja po prostu .. no zatkało mnie, bo ja najbardziej właśnie kłapouszka kocham - im smutniejszy tym mi bliższy... :sorry::sorry::sorry::sorry:

made ponawiam zapytanie - czy masz to gdzieś wystawione może... jak nie, to może wystaw... ??? chyba, że ciężko Ci się rozstać z tymi cudami (mi by było) - no to zrozumiałe :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry