reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary doczytaj co Made napisała!

Wioluś mi wypukłe naklejki też odpadają - takie płaskie są dobre - bo one nie są na przylepce (mam takie) - i chyba te w biedronce są właśnie takie płaskie?

Made
kochana - ja będę miała Ciebie w pamięci! Tylko z tą ścianą to może być problem...Ja bym najbardziej na ścianie właśnie chciała jakiś duży wzór...ale zanim ja mieszkanie kupię to może już będzie można ściany kurierem wysyłać :-p

reklama
  • rozmawiałam z lekarzem,tata chodzi powoli i w czwartek będzie psychiatra bo wciąż mówi od rzeczy i nie wiedzą czy to konkretnie od udaru,jak nic się nie stanie to w poniedziałek chcą go wypisać i pani doktor kazała szybko coś organizować bo sam nie może mieszkać...

• nie wiem co dalej...dzwoniłam do pielęgniarek,kazały przywieźć pidżamy,pampersy itp...nie wiem co dalej zrobimy...jestem przerażona

Mocne parcie mam od roku na dziecko, a od ślubu to chcieliśmy by już było, ale bez nacisku:sorry:
i od roku mniej więcej pilnuje aby kochać się w dni płodne, ale różnie to bywało:cool2:

Carolineee - współczuję Ci ogromnie!!! Nie wiem, jak w PL z takimi sprawami, ale czy Twój tata ma szanse na "przyznanie" jakiejś pomocy pielęgniarskiej? U nas są np. instytucje, które w ten sposób pomagają osobom, które nie są zamożne. Nie wiem, jaka jest sytuacja Twojego taty, ale może nalezy mu się jakas pomoc?

Paulina - dostałam przemiłą propozycję namalowania sówki od naszej utalentowanej koleżanki Mademoiselle!
:-):-):-):-)

Mary - przyślesz na święta renifera alibo jakowegoś f(i)orda. Może być wzorza polarna :-D

Lil - dla Ciebie machnęłabym freska i na chorobowym, leżąc krzyżem. :-)

Lil tak te w biedronce sa takie plaskie, ale zeby nie bylo te wypukle tez z biedronki byly:-)

Carola trzymaj sie jakos

Zizi to jeszcze nie jest tak zle, ja w druga ciaze zaszlam w 10 mcu staran( i to takich pilnowanych staran, seks w plodne itd).tyle ze u mnie to byla blokada psychiczna

made ty uwazaj bo sie nie obrobisz kochana z zamowieniami...widzisz zaproponowalas jednej z nas a wszystkie chetne na twoje dziela, ja tez:-p:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry