reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - głupi ma zawsze szczęście;) tylko trzymajcie teraz kciuki-aby w końcu poszła ta moja ładna sukienka ciążowa-jest już licytacja, ale ja mam cenę min.-jak ją sprzedam to będę mogła coś sobie zakupić;)
bo tak to, te rzeczy co sprzedaję po maluchach,i dostaję za nie pieniążki (nie ważne czy allegro czy ktoś inny)-odkładam pieniążki na osobne konto bankowe a potem mam kasę na zakupy dla nich;))
u mnie w rodzinie raczej nie dostanę czegoś ot tak dla nich-no jedynie od szwagierki dla Mai albo teściowa czasami coś nazwozi -a ja kombinuję jak mogę;))

aha mamusie małych dziewczynek-mam na aukcji super dresik na 74 zerknijcie sobie, jest super-link w sygnaturce

reklama
Mary - Kochana....ja to z niekłamanej przyjemności namaluję :-)

Mademoiselle - a ja z niekłamanej przyjemności cos dla Was upoluję, namiary, znaczy wymiary tylko poproszę! ;-) Wiesz, muszę z przykrością przyznać, że urodziłam się malarskim beztalenciem mimo, że moja mama maluje... :zawstydzona/y::laugh2:

Niniejszym muszę się oddalić, bowiem córa wzywa.
Do później, miłe Panie!
:-)

Paulina no widzisz gdybym byla mniejsza to juz bys dawno nie miala tej sukienki...a co do sprzedawania na allegro to ja robie podobnie , teraz sprzedaje ubrania po Iwe i za to kupie wyprawke dla malego.Iwa do lata ma ubrania a w czerwcu przyjada moi rodzice na chrzest to zapewno zapach ubranek z anglii dostarcza.

wlasnie sie dowiedzialam ze mam na sprzedaz materac do lozeczka grykos-kokos.kupilam go dla Iwy do lozeczka tego ktore mialam w Irlandii , Iwa w lozeczku nie spala i tak ten materacyk lezal a teraz zachaczylam szwagierke o lozeczko ( moje zostalo w irlandii ) i sie okazuje ze jej lozeczko jest mniejsze.

rureczko jakbys wrazie potrzebowala materacyk do lozeczka to chetnie odsprzedam:-)( rozmiar materaca standard)

Made a maskotki też potrafisz robić? Takie jak Paulinka pokazała?? To też by miało wzięcie myślę...

rurka trudno. ;-)
musze go wystawic

dziewczyny trzymajcie mnie, nie moge sie dzis powstrzymac i caly czas jem , juz mi sie niedobrze robi a nadal bym cos zjadla:szok:

reklama
Wioluś ja też ciągle jem! Dawno już się tak nie objadałam i mam straszne wyrzuty teraz.....Jak nie mogę przestać jeść to idę myć zęby...pomaga...

Rureczko i jaki materacyk wybraliście?

A czy Ajas do nas zagląda???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry