reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka tak tak - sówki piękne!

Made łooo matko :szok: pozwól, że Ci wyznam miłość! Nie dość, że robisz ze mnie eksperta kulinarnego to jeszcze mi freski chcesz malować! A dałabyś parę korepetycji mojemu panu?? Jak ma mnie na duchu podnosić i komplementować???

Carola a powiedz Twój tata do tej pory sam mieszkał????

Zizi - to czuję, że Twój dzień lada dzień nadejdzie! Nie ma reguły z tymi starankami - jedni mówią, że często, inni, że lepiej nie za często - a tak naparawdę każdy ma swój czas! Wpadaj do nas częściej i łap fluidki od ciężarnych naszych!

Zizi
co do blokady psychicznej to może coś w tym jest, ale też nie ma sensu na siłę wyluzowywać i mówić sobie A CO TAM - na siłę nie da się zaprzeczyć, że się czegoś bardzo pragnie - będąc zafiksowanym na temacie też można zaciążyć :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina no wlasnie ta cena . tylko ciekawe czy jeszcze u nas w biedronce sa . a nawet jak nie ma to napewno za jakis czas znowu beda.

Liluś - korepetycje to do mojego Szanownego :)) On by już Go nauczył jak należy z Damami postępować :-D))))

rureczka - misie, kotki, sówki, konie....cały folwark :-))))))))

Made czemu do Sosnowca mam tak daleko?????

I faktycznie możesz biznes na allegro rozkręcić...grupę klientek już masz :-)

Lil tak,tata mieszkał sam,nie ma emerytury,renty...dostaje z MOPS-u zasiłek...
Dzwoniłam do Mops-u,daliby mu dochodzącą pielęgniarkę ale on wymaga stałej opieki 24h...
Zakłady opieki to 2500/3000tysiące,najtańszy tam na miejscu 1400zł...kuźwa,nie stać mnie,zamieszkać tam nie mogę a jego zabrać do siebie też nie...nie mam miejsca:((((((((((((((((((((((((((((((((

Kochane...swego czasu z tego żyłam, ale odkąd wróciłam do Polski, poszłam do pracy, to wszystko co piękne odeszło gdzieś na bok...
I kurczę, może czas do tego wrócić...? :zawstydzona/y:

Mary - życzysz sobie jakąś konkretną sówkę z tej licytacji? ;-)

reklama
wow, właśnie sprzedałam czapeczkę zimową po Mai-moje dziecko ma duży talent do wyrastania z ubranek, więc nasza pierwsza zimówka poszła-a się nie spodziewałam, że pójdzie w ogóle...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry