reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj wisienko to ja nie wiem może rzeczywiście to zabezpieczenia komputera

kochane kolacja już podszykowana idę się przebrać jadę po mojego romea :p
i trzymajcie kciuki za pierwsze podejścia :):)

miłego wieczorka dziewczynki i stosunkowo udanych nocy :p :*

reklama
margolciu witaj i zaglądaj częsciej. Mam pytanie. Mam kontrakt na jeszcze 12 lat,jak zajdę w ciążę to od kiedy moge iść na L4 i czy mogą mnie przed upływem 3 m. ciąży zwolnić
szczęśliwa ja nie widzę twojego suwaczka. Gdzie go masz???
iwonko to ty juz nie zajrzysz. Jedz po swojego Romea i owocnej nocy, i oczywiście przyjemności

Chyba wszystkim wysłałam - jezu... prawie 100 stron musiałam przelecieć zeby was wszystkie znaleźć a i tak pewnie nie znalazłam wszystkich :-D

Jak któraś nie dostała ode mnie prywatnej - to to jej treść :-D

Jeśli chcesz aby twój suwaczek znalazł się na stronie staraczek na 2011 rok - odpisz mi podając datę pierwszego dnia ostatniej @ i długość cyklu, bądź zaznacz że się już udało - wtedy suwaczek będzie odliczał czas ciąży

jezu - oczy mnie bolą :-D
Idę wstawiać wasze suwaczki ładnie na stronce - a że nie wiem czy kpi będzie to jakoś ustalę jej termin porodu metodą prób i błędów - kpi - lubię cię :-D

no dziś raczej nie wpadne chyba rozumiesz :p:-)
a w majówkę to zależy czy mój mnie gdzieś wywiezie czy nie :-D
jeśli będę w domku to chociaż na chwilę ale wejdę
upsss chyba się uzależniłam od WAS:rolleyes::-p

nio nawet ciężko mi odejść od kompa teraz hihi
dobra zadzieram kiece i lece bo się spóźnię buzka

Zatestowałam... no i :-:)-(
jedna kreska.
Okresu nie mam, nie czuję się okresowo..może po weekendzie spróbuje jeszcze raz, jeśli oczywiście małpa mnie nie nawiedzi.
Nie sądzę, żeby to było za wcześnie... no ale i tak mi się płakać chce :)

sol mnie możesz uwzględnić, że będę się starać najwcześniej lipiec, ale to nie na 100%, nawet na 50% to nie jest.
wisieńka Jak rozumiem masz umowę o pracę. Nie mogą zwolnić, jeżeli umowa kończy się po upływie 3 miesiąca ciąży. Jeżeli kończyłaby się np. gdy kobieta jest w 4 miesiącu, to automatycznie przedłużona jest do dnia porodu. Jeżeli kończyłaby się w 2miesiącu to niestety nie chroni to kobiety przed zwolnieniem. Na L4 możesz iść od razu kiedy zajdzie taka potrzeba, obecnie można iść na L4 na cały okres ciąży, a nie tak jak wcześniej na 182 dni(chyba było tyle) a potem trzeba było pisać o zasiłek rehabilitacyjny.No i oczywiście masz 100% płatne zwolnienie.

reklama
:-)harsh nie trac nadziei, spróbuj po niedzieli i niech @ nie przychodzi, trzymam &&&&&&& i przytulam.:-:)-:)-(
U mnie leje, niech sie wyleje i skończy:wściekła/y:
margolcia dzieki, mam umowe o prace, kontrakt 12 lat jeszcze. To juz się nie martwię

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry