reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA - kerchy sa bardzo wyraźne :):) i napewno zaopatrze sie w kwas foliowy :):) kupie go jeszcze dzis w tej samej aptece co test:):) hehehe :):) czekam na mojego szczesciarza i zmykamy na zakupy:):)

reklama
mama serniczek mniam:-)idz na spacerek i kup piwko mi soczek pomidorkowy, proszę. Ja czekam na Pola i pilnuje obiadku, u nas dziś wszystko spóźnione przez długa prace i straszne korki. Ja zapraszam jutro na ciasto z truskawkami, oczywiście jak Polowi uda sie kupić:-)
fleur. U sol jest link do naszych starankowych, testowych i ciążowych suwaczków, wyslij jej kod swojego to cię tam umieści
Kasiawie zrób nowy suwak
Sol te co mają suwaki tez maja ci wysłać?

Ostatnia edycja:
Każda która nie ma suwaczka dostanie zaraz ode mnie prywatną wiadomość

Jestem zołza - che ujednolicić wszystkie suwaczki żeby odliczanie do testowania było lepiej widoczne :tak:

Witam kochane!!
Nie zaglądam zbyt często , ale musicie mi wybaczyć. Kompa jak raz dziennie odpalę to i tak dużo. Nie nadrobię wszytskiego co napisalyście.
Kasiawie ogromne gratulacje!!!!!!
Nie mam jak wbić się do rozmowy, pobieżnie wiem tylko co się u której dzieje :(

Widziałam , że poruszony temat pracy i kobiety w ciąży. Jak jakieś wątpliwości będą to ja chętnie pomogę, conieco wiem na ten temat, bo w pracy musiałam znać kodeks i jakoś mnie tak zainteresowało to. Na szybko powiem że urlop wychowawczy od 2011 r. to 20 tyg plus 2 tygodnie dodatkowe (przy jednym dzieciaczku) no i tatusiowie będą mogli 2 tygodnie mieć urlopu.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry