reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Po pierwsze to ja aż się poryczałam:-):-):-)Kasiawie gratuluję , ciesze się ogromnie i ślę tysiące pozdrowień dobrych życzeń i uścisków. Tak bardzo się cieszę. A twój test wzruszył mnie do łez:-):-):-)
harsh i bb życzę wam tego samego. harsh tobie jutro dwóch kreseczek a bb 15 maja bo masz obiecujące objawu dziewczyno.:tak:
maryla ślicznie wyglądasz, super laska z ciebie i nie masz wielkiej głowy, ja mam:-)
mama moim zdaniem to ty jesli chcesz teraz spaść w dół to tylko zmień sposób odzywainia a nie dietuj sie jakoś drastycznie , bo ani waga duża , ani czas ku temu. Jak ty się dzisiaj czujesz??? Lepsze samopoczucie??:-D
szczęsliwa gratuluję i pisz do nas częściej, napisz jakie miałaś objawy i jak się przygotowałaś no i oczywiście pierwszą wizyte u lekarza nam zrelacjonuj
zapmarta moja pani doktor przyjmuje w środę więc więcej niz tydzień po @, myślisz , ze mogę zrobić cyto
Sol ty mi dziś znowu wyglądasz na stan przeddołowy, wczoraj miałaś więcej iskry, proszę sie pozytywnie nastawić bo ja do kielc mam ze 3 h i wpadnę ci tyłek przetrzepać , bez względu na chrzesnego:-D:-D
kpi dobre wiadomości przyniosłaś od gina, to teraz dalej sie oszczędzaj i pij:-)A potem urodzimy królewnę raz , dwa:-)
kinga pozazdrościć planów na majówkę, my tez troszkę nad wodę a troszkę na wędrówki po okolicznych górkach.
fleur :-):-):-)Czy ja moge na ten serniczek???
Iwonka widzę, że dzis juz lepszy humorek, pozdrawiam:tak:
No a ja zrobiłam target z wielkim trudem ale zrobiłam, więc będzie premia czyli kaska. Ciesze się i śpiewam pod nosem. Mam wolne do środy i życ się chce z taką perspektywą!!!!:-D

reklama
WISIEŃKO- objawów nie mam praktycznie żadnych poza brakiem @ i bólem piersi nic mi nie dolega czyję sie dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie :):) jeżeli chodzi o przygotowania cóż my staraliśmy sie przez 5 miesięcy kochaliśmy sie codziennie :):) i wyczytałam gdzies ze pozycja od tyłu pomaga zajsc w ciąże wiec tak też robiliśmy :):) w tym miesiącu wiec nie wiem czy to pomogło czy nie ale efekt jest i jak tylko bede po wizycie zaraz dam znac i oczywiście bede tu zaglądac:):)

jeju jakie rzeczy się dzieją na tym świecie 8 lat to dziecko jeszcze :wściekła/y:

byłam w sklepie kupiłam pare drobiazgów teraz lece gotowac kolacje :) potem mojego odbieram z firmy :)

w miarę możliwości będę siadać przy kompie ale wrazie co życzę udanej majówki :-)

Wisienka serniczek zrobiła mama05 ja parzyłam tylko kawke :) ale na kawe zapraszam ja mam tylko ciasteczka :) ale tez sie nadadzą .

szczęsliwa oby zdrówko dopisywało i humorek, gratuluję jeszcze raz
Ach dzisiejszy wysyp może mi sie udzieli!!!!!!!
fleur a myslałam, ze to ty ale kawka tez cacy. A gdzie ty mieszkasz bo nazwa miejscowasci znajoma, chyba , ze kryje się za tym londyn!

Ostatnia edycja:
Kinga - chrzestny może sobie przyjeżdżać - Marcin powiedział swojej mamie że wyjeżdżamy na weekend do znajomych i nas nie ma :-D A jutro rzeczywiście jedziemy na grilla do mojego kolegi a chrzestnego Karoli :-D Tak więc mam nadzieję że pogoda dopisze :-D

mama - no właśnie przylukałam że koło Poznania i dlatego wkleiłam :szok:
bb - ja też chociaż twoja starsza, ale moja też niedługo pobędzie maluszkiem.

A ja dzisiaj śnięta jak rybka w zgniłej wodzie :sorry: Właśnie dorwałam Tigera i rozwaliłam się z nogami na biurku - bo obiadek się ułożyć musi :-D

Dziewczyny - to każda ma zadanie - wysłać kod swojego suwaczka do uzupełnienia na stronie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WISIEŃKA- czesc witam popoludniem:tak:pozytywnie nastawionajak zawsze:-Dja z samopoczuciem lepiej bo plamien nie ma od wczoraj wieczor i zaraz idziemy po piwki i wieczorem sex z wyposzczonym mężem:tak:a na sernik to do mnie wpadaj bo to ja mam:-D;-)wiedzialam,ze bedziesz chciala i zostawilam dla Ciebie;-)
SZCZESLIWA- mysle,ze mozesz zrobic sobie jutro dla pewnosci choc jesli kreski byly wyrazne to nie ma sensu;-)a jesli chodzi o rady...napewno musisz lykac folik-kwas foliowy 1 tabletke dziennie,poza tym...zyj normalnie:-D:-D:-Dczekaj na wizyte i mysl pozytywnie:rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry