reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - nie da się nie przemęczać :-( Bo Karoli coś odwala ostatnio i chce na rączki ciągle :-( Więc ją targam na barana i jakoś daję radę - nie ma innego wyjścia :-( A nawet jak dostanę @ to chyba nie zareaguję inaczej niż zwykle :-(

reklama
hej dziewczynki :) a wiec własnie wróciłam od narzeczonego kazałam mu zamknąć oczka wyciągnąć raczke i mu dałam test .... Powiedziałam zostaniemy rodzicami wziął mnie na rece i strasznie sie cieszył.... nie potrafi tak jak i ja z tego szczescia w to uwierzyc.
do MAMA: staraliśmy sie 5 miesiecy :):) Obiecuje zaglądac czesciej:)

dziekuje oczywiście za wasze gratulacje:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - nie da się nie przemęczać :-( Bo Karoli coś odwala ostatnio i chce na rączki ciągle :-( Więc ją targam na barana i jakoś daję radę - nie ma innego wyjścia :-( A nawet jak dostanę @ to chyba nie zareaguję inaczej niż zwykle :-(
SOL- no trzeba znależć jakies rozwiazanie-moze jak wychodzicie to bierz jeszcze spacerowke....
:-) hej hej właśnie widzę że bociany u nas zawitały no i super ,,, ja cierpliwie czekam .:-D
bb77- no tak,przylecialy-jak to wiosna:tak: teraz kazda wypatruje:laugh2:
SZCZESLIWA- super narzeczony zareagowal-cudownie,ze Wam sie udalo a 5 m-cy to "tak w sam raz"-nie za dlugo ,nie za krotko. Spokojnej ciazy i czekamy na Ciebie:)))

Siadłam sobie właśnie poczytać gazetę wyborczą - MASAKRA
Zgwałcona 8-latka trafiła do szpitala. Policja zatrzymała 27-latka

Takiego h.. to za jaja powiesić na klifie i czekać aż go ptaki zeżrą!!!!!
SOL- masakra!!!!!!!!!i to tak blisko mnie:no:zwyrodnialec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:az mi sie nóż w kieszeni otworzyl:crazy:no i zdublowalam posta-sorki:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobiety ja dziś za wami nie nadazam mam jeszcze kila rzeczy do zrobienia w sklepie i chyba już nie zajże więc miłego dzionka życze odezwe się jutro na chwilke :):)

MAMA- już bym chciała żeby wrócił z pracki i mnie mocno przytulił...teraz zostaje mi isc do lekarza i oczywiście dbanie o siebie i maluszka:) Byłam pewna że nie mamy szans nie wiem czemu tak myślałam, nie mam zadnych objawów poza tym ze nie mam miesiaczki i bolą mnie piersi a tak ok :):) widze ze sa tu dziewczyny które sie staraja dalej?? Bede trzymała za was dziewczynki kciuki zebyście sie mogły czuc tak szczesliwe jak Ja :):):***

MARYLKA- rob swoje i zagladaj kiedy mozesz -ja tez jutro tylko na chwile wlece,moze Heshs zrobi test i napisze bo ok 11 jedziemy do znajomych i wrocimy wieczorkiem:tak:
SZCZESLIWA- trzymaj kciuki-kazda para sie przyda-ja zaczynam starania za miesiac;-):tak:pisz jak bedziesz po wizycie i mysl pozytywnie:laugh2:

Mama - na wyzyte moge liczyc dopiero po długim weekendzie :):) zastanawiam sie czy nie wykonac jutro drugiego testu jak myślisz?? Kurcze to moja pierwsza ciąża :):) może macie dla mnie jakies rady?? Bede trzymac kciuki za ciebie i zapewne sie uda:):) ja bardzo sie na ta ciąże nakrecałam czytałam chyba wszystkie możliwe artykuły ehehe :):)

reklama
Ja dzis ma wolne wiec nadążam z wami :) i nie gubie watku .
Mnie jakos smutek ogarnał ,ze kolejny miesiac stracony :( ach życie :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry