reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05-ja mam sernik na zimno z jagodami w lodowce-ktora chce do kawy??? jeszcze sie pytasz wysyłaj nam tu po kawałku i juz ;) jak wstawiam wode na kawe piszcie tylko ktora jaka chce czy mlekiem ile cukru ;) Jelsi chodzi o starania to obawiam sie ,ze moj M bedzie mi robił wyrzuty ,ze znow odwlekam starania jakos nie rozuimie tego ,ze niektore leki moga zaszkodzic :(

reklama
fleur ja poproszę białą kawę czyli dużo mleka :) 2 łyżeczki cukru :p

maryla mam nadzieję że mój to wytrzyma :p ochota wróciła nasilona hihi

mamo a no wszystko znikło ale pewnie na dniach wróci muszę w końcu ten Twój wosk wypróbować

szczęśliwa gratuluję :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zmieniam temat ogladam teraz Rozmowy w toku jak kobieta mowi ze poiła swojego faceta krwia z miesiaczki zeby zatrzymac faceta przy sobie ochyda oczywiscie on tego nie wiedział .

iwonka juz sie robi ja chyba nie mogła życ bez kawy ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - no :-D

A ja się wzięłam za porządki na poważnie i właśnie układam wszystkie papiery - jeju nie wiedziałam ze tyle śmieci jest w tych teczkach :-D Kręgosłup mi zdechł a jeszcze muszę obiad zrobić. Nie mam siły i w ogóle jakiś dołek dzisiaj chociaż piękna pogoda :-(

Fleur no ochyda straszna a co do kawy to ja poprosze taką ja IWonka :):)

Sol witaj kobiecino :)

mama a ty tak nie gadaj o tym gziku jak mi sie kanapki skończyły bo ja jeszcze 2 h musze wytrzymać bez jedzonka :) a tu chodza panie z lodami z automatu i też mniekuszą no ale nie daje sie :)

MARYLKA-kusza lodami-tez bym zjadla:tak:ja juz pije kawe
SOL- Ty sie tak nie przemeczaj bo niedlugo testujesz:))

Ostatnia edycja:
Witam powizytowo:)
Same dobre wieści ale zacznę od samego początku: wody wróciły i jest ich 9,6 :-), więc bardzo dobrze, szyjka trwarda - choć juz nie tak długa jak do tej pory - no ale to norma bo coraz blizej porodu ...., no i Natalcia waży 1903 gramy :-).

Tak więc oszczędzająco-pijący tryb życia mi służy więc mam kontynuować ;)

A Wy jak zwykle mnóstwo naskrobałyście. .... ehhhhhh

KPI- No mamy troche planow,raz ze Tomi ma wolne a dwa ze chcemy dzieciakom troche atrakcji zapewnic.

pewnie, ze tak ;) bawcie się dobrze

no mój ślubny zaplanował na dziś grila więc impreza zaraz po pracy - dla mnie oczywiście tylko kiełbaska i ryba - bo ja uwielbiam z grila rybe :):) i dalej to planów za bardzo nie mamy wszystko uzaleznione będzie od pogody pewno pospacerujemy ogarne chatke jak będzie ciepło to sie poopalam troszke no lus blus i swoboda ogólnie :):) acha no i zamieżam skończyć stronke ze sklepem - to moje bojowe zadanie na ten długi weekend bo w pracy jakoś cięszko mi sie zabrać

biorę internet w góry więc jak będzie chciał tam działać i będę miała chwilkę - zajrzę jak tam stronka ;)

KPI, nad Soline moze sie wybieracie????

nie, jedziemy do Cisnej, prawie na sam koniec Bieszczadków,
dla nas Solina - to nie prawdziwe Bieszczady tylko coś a"la Zakopane ...

w weekend majowy grilujemy jak co roku rodzinnie :) a w tygodniu mamy w plasnie wyjazd nad morze, do parku jurajskiego, i jeszcze z młodym do Olsztyna do kina na bajkę w 3d :)

no to sporo planów, udanej pogody życzę ;)

:happy:no nic ide na ogrod ,usiade kolo bzu z kawa i drozdzowka:laugh2:

I jak tam pod bzem było? pewnie cudnie ...

KPI przegapiłam Twoją odpowiedz ;) kominek będzie :) i o podłogach też myślę. Mam też nadzieję, ze dzieckaki wszystkie nas nie zostawią... :)

wiesz sama, że najlepiej we dwójkę, bez teściów i rodziców, więc realnie bym patrzyła ....

Sol: wiem że Ci marudze a może zrób jeszcze zaciażone i tam nasza Kpi wklej i KAsie :) - kórde dwie Kasie w ciązy :):):)

a:)

fajnie by było, dzięki maryla za pomysła :-)

czesc dziewczyny jestem tu nowa ale chciałam sie z wami podzielic moja wiadomością właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie krechy:):) Zaniedługo pędzę do narzeczonego do pracki go o tym poinformować a zapewne sie ucieszy bo bardzo chcieliśmy maluszka:):)

Gratulacje!!!!!

MAGGY- to jest caly przepis-ten co podalam:tak:kupujesz kostke bialego sera (twarogu) ja kupuje 2 i smietanke w kartoniku 12 % taka lejącą i wlewasz prawie caly kartonik do miseczki i rozgniatasz twaróg az polaczy sie na gladka mase ze smietanka i dodajesz pol cebuli pokrojonej w drobna kastke,2 szczypty soli i troszke pieprzu i juz:tak::tak: do tego ziemniaczki utluczone z maselkiem ja ostatnio tak zrobilam i do tego jajko sadzone a dzis z fasolka szparagowa z wodu-no sprobuj pycha!!!!!!!i sycące bardzo wiec facet sie naje:tak::-D
!!!

mama, a ten serek miesza się z ziemniaczkami czy jako oddzielna potrawa?

reklama
KPI- co do gzika to pelna dowolnosc-ja nakladam na talerz ziemniaczki i obok klade ser-Zuza miesza od razu a my z Tomkiem pol na pol, Domi wogole nie miesza-raz ziemnaki a raz gzika je i co tam jeszcze na talerzu ma-tak jak dzis fasolke.prosta i szybka potrawa-zamim sie ziemniaki ugotuja to robi sie gzika i gotowe:tak:POLECAM- widzialas jak zareagowala HARSH:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry