Witam powizytowo
Same dobre wieści ale zacznę od samego początku: wody wróciły i jest ich 9,6 :-), więc bardzo dobrze, szyjka trwarda - choć juz nie tak długa jak do tej pory - no ale to norma bo coraz blizej porodu ...., no i Natalcia waży 1903 gramy :-).
Tak więc oszczędzająco-pijący tryb życia mi służy więc mam kontynuować
A Wy jak zwykle mnóstwo naskrobałyście. .... ehhhhhh
KPI- No mamy troche planow,raz ze Tomi ma wolne a dwa ze chcemy dzieciakom troche atrakcji zapewnic.
pewnie, ze tak
bawcie się dobrze
no mój ślubny zaplanował na dziś grila więc impreza zaraz po pracy - dla mnie oczywiście tylko kiełbaska i ryba - bo ja uwielbiam z grila rybe
i dalej to planów za bardzo nie mamy wszystko uzaleznione będzie od pogody pewno pospacerujemy ogarne chatke jak będzie ciepło to sie poopalam troszke no lus blus i swoboda ogólnie
acha no i zamieżam skończyć stronke ze sklepem - to moje bojowe zadanie na ten długi weekend bo w pracy jakoś cięszko mi sie zabrać
biorę internet w góry więc jak będzie chciał tam działać i będę miała chwilkę - zajrzę jak tam stronka
KPI, nad Soline moze sie wybieracie????
nie, jedziemy do Cisnej, prawie na sam koniec Bieszczadków,
dla nas Solina - to nie prawdziwe Bieszczady tylko coś a"la Zakopane ...
w weekend majowy grilujemy jak co roku rodzinnie
a w tygodniu mamy w plasnie wyjazd nad morze, do parku jurajskiego, i jeszcze z młodym do Olsztyna do kina na bajkę w 3d
no to sporo planów, udanej pogody życzę
no nic ide na ogrod ,usiade kolo bzu z kawa i drozdzowka
I jak tam pod bzem było? pewnie cudnie ...
KPI przegapiłam Twoją odpowiedz
kominek będzie
i o podłogach też myślę. Mam też nadzieję, ze dzieckaki wszystkie nas nie zostawią...
wiesz sama, że najlepiej we dwójkę, bez teściów i rodziców, więc realnie bym patrzyła ....
fajnie by było, dzięki maryla za pomysła :-)
Gratulacje!!!!!
MAGGY- to jest caly przepis-ten co podalam
kupujesz kostke bialego sera (twarogu) ja kupuje 2 i smietanke w kartoniku 12 % taka lejącą i wlewasz prawie caly kartonik do miseczki i rozgniatasz twaróg az polaczy sie na gladka mase ze smietanka i dodajesz pol cebuli pokrojonej w drobna kastke,2 szczypty soli i troszke pieprzu i juz
do tego ziemniaczki utluczone z maselkiem ja ostatnio tak zrobilam i do tego jajko sadzone a dzis z fasolka szparagowa z wodu-no sprobuj pycha!!!!!!!i sycące bardzo wiec facet sie naje
!!!
mama, a ten serek miesza się z ziemniaczkami czy jako oddzielna potrawa?