reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kto tu z wielkopolski?
jeny, chyba kogoś pacne za ten gzik... Jeny.. takie cieple ziemniaczki.. i cebulka...
A dzisiaj leje. Tyle dni byla piekna pogoda, az w koncu wróciła angielska.. no i pada. Nie wiem nawet czy wyskocze test kupic, poniewaz synka nie chce brać w taką pogodę na dwór, a nie mam go z kim zostawić teraz.

reklama
hersh-no wiesz co-chcesz bic???;-)ja jestem z Poznania-a co???:-):-):-):-)wiem,wiem-gzik jest pyszny co nie:tak:mnia ,mnia- a moje dzieci jak go lubia:rofl2:u Zuzy w przedszkolu robia ze szczypiorkiem zamiast cebuli a ja w domu z cebulka.pada-to trudno-szybko lec po test bo nam tu atmosfere podkrecasz:-D:-D:-Djuz piatek mija a Ty nie testujesz-ile mozna kciuki trzymac:happy:a przy okazji kup sobie skladniki na gzika:happy::tak:

U nas sezon grilowy rozpoczety został tydzien temu w tym tyg pewnie nici .Jesli chodzi o diety nigdy sie specjalnie tym nie przejmowałam choc powinna sie pilnowac ale jakos dobrze mi tak jak jest mężowi też sie podobam nawet z tymi dodatkowymi kilogramami .Kiedys nażekałam koleżance ,ze wygladam jak beleronik a ona mi na to ,ze nie prawda bo wygladam na kawałek dobrej szyneczki ;) Mam znajoma która bedac w ciazy sie głodziła zeby tylko nie przytyc dodatkowo nie karmiła nawet piersią bo uważała ,ze będzie tyć tzn miała zaraz bo ciazy zapalnowana diete szok :angry:
no ja ogólnie chciała bym z 3 kg schudnąc ale też się tym za bardzo na razie nie przejmuje naważniejsze że mojemu sie podoba - tylko nie moge przed nim na góre wchodzic bo mnie w tyłek gryzie - czub mój
czesc dziewczyny jestem tu nowa ale chciałam sie z wami podzielic moja wiadomością właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie krechy:):) Zaniedługo pędzę do narzeczonego do pracki go o tym poinformować a zapewne sie ucieszy bo bardzo chcieliśmy maluszka:):)
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaglądaj do nas częściej :):) ja sie staram 2-gi cykl i w ten weekend mam owólke :) i już sie testowania nie moge doczekać :)

ZAPMARTA- jeszcze troszke i bedziesz ze swoimi facetami:tak:;-)i razem powitacie dlugi weekend-masz racje same dobre wiesci a ja przestalam plamic to tez dobra wiadomosc i dzis mąż bedzie biedny:tak:;-)niech tylko dzieci pojda spac ,zeby znowu nie bylo TATO NIE STUKAJ:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
mam no własnie ja mam teorie że ty taka zła chodzisz bo przytulańska nie było tylko wcześniej zapomniałam o tym napisac :):) i super że wszystko wróciło do normy :):):)

Kto tu z wielkopolski?
jeny, chyba kogoś pacne za ten gzik... Jeny.. takie cieple ziemniaczki.. i cebulka...
A dzisiaj leje. Tyle dni byla piekna pogoda, az w koncu wróciła angielska.. no i pada. Nie wiem nawet czy wyskocze test kupic, poniewaz synka nie chce brać w taką pogodę na dwór, a nie mam go z kim zostawić teraz.
kochana bo my nie wytrzymamy nie trzymaj nas w niepewności , mam nadzieje że przestanie padac i wyjdziesz z małym po test :)

Dzien Dobry popołudnio gratuluje zafasolkowania dla KasiaWie :) U mnie ok jakby ktos pytał :) heheheh W tym miesiacu biore silne leki przeciwbolowe i jak mysliscie nie bedzie to miało zadnego negatywnego skutku dla starania ??
Co do diety to ja stosuje Diete Cud ;) jem wszytsko i jak schudne to bedzie cud ;) a tak na powaznie jakis czas temu udało mi sie zrzucic chyba ze 4 kg nie jedzac pieczywa tzn zastepujaca je pieczywem chrupkim plus cwieczenia a teraz znow sobie pofolgowałam ;) Macie jakies sugesteje na obiad ????? pozdrawiam
FLEUR- nie pomoge za bardzo,ale moze udaj sie do apteki i zapytaj farmaceuty,mysle ,ze jesli nie jestes w ciazy to nie powinno miec wplywu na starania a skoro musisz brac to albo zapytaj w aptece albo daruj sobie ten cykl jesli masz obawy i dzialajcie w nastepnym-nie wiem co to za leki to trudno radzic-a na ulotce nie ma nic na ten temat:confused::confused::unsure:poszukaj moze na necie-nie wiem co Ci poradzic jeszcze.a lekarzowi wspominalas jak Ci zapisywal ,ze sie staracie???

ten gzik to brzmi pysznie :) ja jestem z malopolski i u nas sie nie robi takiego dania.. hhmmm.. musze poszukac szczegolowego przepisu a moj facet lubi wszystko co polskie :) szczegolnie placki po zbojnicku (czyli placki ziemniaczane z gulaszem) no i oczywiscie ogorki kiszone to podstawa ;)

mama- tak.. juz gratulowalam Kasi :) ale fajnie sie zaczyna nam .. prawie maj :D

Mama05 dla lekarza nic nie wspominałam w sumie jest naszym dobrym znajomych i jakos głupio mi było mowic , ze sie staramy jesli do moich dni nie przejdzie mi moja dolegliwosc to pewnie sobie odpuszcze w tym miesiacu starania :( na ulotece nic nie pisze szczegolnego ale chyba jednak bedzie lepej sie wyleczyc i wtedy brac sie roboty . Moze jakas wirtualna kawka ???

witam Was w to ciepłe popołudnie
chodź coś u mnie się chmurzy:wściekła/y:
właśnie jem lody familijne :) kawa rum wanilia pycha :-)
zaraz zobaczę co tam zostało naskrobane :-D

a ja już przygotowana na przyjazd mojego :-) wszystko co zbędne zostało usunięte:rofl2:

Fleur tez mysle tak jak mama że lepiej sobie odpuścić ten cykl no chyba że będzie tak jak piszesz i Ci przejdzie :) - mam nadzieje że szybko sie wyleczysz i zdążysz zafasolkować :)

oj Iwonka będzie sie działo co ??? ochota wróciła na całego widze :):):)

ten gzik to brzmi pysznie :) ja jestem z malopolski i u nas sie nie robi takiego dania.. hhmmm.. musze poszukac szczegolowego przepisu a moj facet lubi wszystko co polskie :) szczegolnie placki po zbojnicku (czyli placki ziemniaczane z gulaszem) no i oczywiscie ogorki kiszone to podstawa ;)

mama- tak.. juz gratulowalam Kasi :) ale fajnie sie zaczyna nam .. prawie maj :D
MAGGY- to jest caly przepis-ten co podalam:tak:kupujesz kostke bialego sera (twarogu) ja kupuje 2 i smietanke w kartoniku 12 % taka lejącą i wlewasz prawie caly kartonik do miseczki i rozgniatasz twaróg az polaczy sie na gladka mase ze smietanka i dodajesz pol cebuli pokrojonej w drobna kastke,2 szczypty soli i troszke pieprzu i juz:tak::tak: do tego ziemniaczki utluczone z maselkiem ja ostatnio tak zrobilam i do tego jajko sadzone a dzis z fasolka szparagowa z wodu-no sprobuj pycha!!!!!!!i sycące bardzo wiec facet sie naje:tak::-D
FLEUR- to moze zacznijcie za m-ca te starania ze spokojem sumienia,a kawka jak najbardziej-ja mam sernik na zimno z jagodami w lodowce-ktora chce do kawy???
IWONKA- mowisz ,ze wszystko co zbedne usuniete:))))rozumiem:)) ja tez dzis mojego biore w obroty!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kasiu gratuluję mówiłam że te bóle to poszerzająca sie macica :) wysyłaj fluidy wysyłaj bo ja dziś zaczynam
pierwsze podejśćie :p:p
jeszcze raz gratuluję :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry