reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - a nie wiem...bo to mój gotuje :)) Jak zwykle niespodzianka i jak zwykle pyszna, znając jego kuchnię :-p
Pochwalę się po :))))

Paprykę nadziewaną uwielbiam :))) tylko nigdy nie jadłam z kaszą kus kus...przeważnie z ryżem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Made!!!!!!!!! :szok: Gdzie takich chłopów rozdają co to po pracy sami obiad robią??? Długo stałaś w kolejce po niego?????????????

Liluś - całe życie :zawstydzona/y: To jest moja idealna połówka :))))
On zawsze tak...obiad ugotuje, posprząta, dziećmi się zajmie, i do tego bardzo mnie kocha :-D)))

ufff nadrobilam :)
maly spi moze zdarze cos machnac ???

kurcze co nie wychodze na spacer to zachaczam o taki wypasiony sklep z zabawkami i cos malemu kupuje :szok: nie moge sie opamietac :wściekła/y: jak to sie zmienia , kiedys sobie nie moglam odmowic Sephora najlepszy przyjaciel , a teraz sklep z zabawkami :-D

maly wstal ... nic moj jeszcze jest :rofl2:

Asionek to super wieści od lekarza, no a Nat to prawdziwy kawaler już;))a propo wyjazdu to trochę się boję podróży i lotu-ale to tylko ja tak mam;))

no rosnie chlopak :)
tez czasami sie boje latac , raz jest ok , a raz jakies mysli dziwne :/

Hej babulki!

Asionku - Mia nam spała całą drogę, potem dostała jeść w domu już i położyliśmy ją, ale tak od razu nie chciała zasnąć... :no::zawstydzona/y: No, zobaczymy, co w nocy będzie, oby dospała do ranka...
!

widze bujaczek sie spodobal :) fajnie
ja dalam syropek jedna dawke i przeszlo !! takze jeszcze raz polecam jak uda ci sie go dostac gdzies :)

Mój Maniek ostatnio lubi się pobawić pędzelkiem :zawstydzona/y:
Zakładam mu rajtuzy, a na nie dopiero body....bo paluch-grzebaluch był częstym gościem w pampersie :baffled:
Teraz już nie daje rady :-))))))

nie no padlam :-D:-D
az sie boje po przeczytaniu waszej porannej dyskusji co mnie czeka .. :))

Kamil nawet TEGO etapu mi oszczędził :-D Nie wiem, czy nie nadrabia, bo potrafi godzinami w łazience siedzieć :errr:

hehe dobre :-D:-D

żyjemy...STOP problemy z internetem :( STOP tęsknię bardzo STOP całuję wszystkie koleżanki najwspanialsze STOP :rofl2:

hej :) kiedy neta naprawia ?? :)))

Made tak na wariata piszę, bo mała już marudna, a ja jeszcze śniadania nie zjadłam...
Ale moja koleżanka opowiadała mi sytuację ze swoim synkiem (miał wtedy 5-6 lat). Przyszedł do niej rano i mówi: "Mamo w nocy śniła mi się taka ładna pani (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????) i jak się obudziłem to mi się siusiak tak podniósł. Dlaczego?"
I druga sytuacja - byłam świadkiem jak w mieście na ławeczce kobitka karmiła piersią takiego większego chłopca (3-4 lata) i on w trakcie miętolenia cycusia macał sobie coś w okolicach siusiaka! Oczywiście był ubrany, ale i tak widok dla mnie dość... hmmm...nie wiem jak to określić :-p

o matko :szok: tak wogole takiego konia duzego karmic cycem to patologia jak dla mnie i to jeszcze w miejscu publicznym ?? :szok::-D

J

Chyba zauważam pewną rutynkę u Mii: o 8 pobudka, pieluszka i mleczko, potem zabawa i gadugadu, a ok. 10 pierwsza drzemka.
:happy::happy::happy::happy::happy:

widze podobnie jak u nas :) czasami maly spi dluzej , bo do 9 ,albo lepiej , ale idzie spac wlasnie ok 10 :)

doczytalam o tej porwanej dziewczynce :szok: masakra :/ normalnie nie moge sobie czegos takiego wyobrazic :-( mam nadzieje , ze znajda ja cala i zdrowa !!

Hej,jestem.Zła ale nie będę się żalić.Przejdzie mi.
Wyżyłam się kulinarnie...rosołek,ciasto marchewkowe a teraz podsmażam kuraka i zaraz go z ziemniaczkami do piekarnika.
Oliwka lekko przeziębiona ale z gorączką więc w domu a Nince nosek się zapycha,mam nadzieję, że przejdzie.
Jestem dzisiaj padnięta,nawet trochę posprzątałam.
Kocie masz najpiękniejszy domek na świecie!!!! I ta córunia:)))) Czy to Twoi rodzice na zdjęciach?Wielce przystojni:)

Jos i ta Twoja kamienica we Francji....i Polduś i Filutek....pozazdrościć!

Made,Tobie to nawet tych kooopek zazdraszczam.

A Tobie Poczku tych mdłości:))))

Ok,koniec zazdrości:)
Just,jak Remiś,próbował siateczkę z owockiem? Albo na odwrót...:nerd:

Made zasługujesz! Cudowny facet! Pisz nam o nim więcej, bo normalnie jakbym piękną baśń czytała....

Paulinka przepis sfotografuję i wstawię, bo za dużo pisania - ale pycha!

Mała już marudzi więc do końca dnia ciężko z pisaniem, ale nie mogę się powstrzymać:

PSZCZÓŁKA W LIPCU POWITA SWOJĄ DRUGĄ DZIDZIĘ! POZDRAWIA WAS WSZYSTKIE!!!!!!!! PSZCZÓŁKO WRÓĆ DO NAS!!!!

reklama
o kurcze,czyżby moneta na bb się odwróciła i staraczki w końcu zaczęły fasolkować??????????????????????
Pszczółko-serdeczne gratki;)))))))))))))))))))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry