reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapomnialam

Kocurek fotki super :) cala rodzinka cudna , domek piekny tylko pozazdroscic :)

Made fajnego masz meza :)

Jos niezly nielad hehe niedlugo i mnie czeka taki balaganik ciekawe jak przezyje ?? :)

kurcze maly jeszcze po tym szczepieniu jakis niemrawy , ciagle ziewa i spiacy jest ... biedak moj

reklama
carolla no wreszcie jesteś !! Rodzice, i owszem - mama, co mnie dręczy do żywego !!!! i steptato - rozwiedzeni, nie mieszkają ze sobą od kiedy skończyłam 13 lat - całe szczęście, bo dzieciństwo pod znakiem kłótni co noc, krótko mówiąc ZRYPANE :(( Teraz są.... prawie przyjaciółmi.. :) A Kamil miał prawie-dziadka ;)))) Na starość ludzie czasem po rozum przychodzą hehe ... Z nimi to dłuuuuuuuuga i wielowątkowa historia :))))
Dla sprawiedliwości zaznaczę, że mama mnie dręczy "z miłości i obowiązku" hehe .......

Ostatnia edycja:
Haha,to jak u mnie:) Ja już drżę na myśl o wyjaśnianiu Nince zawiłości familijnych...
Zaraz robię masę mascarpone na ciasto marchewkowe...komu??? :)

hej

Ale naskrobaly! myslalam z enie dam rady :)

a my sobie spalismy a pozniej szybki podwieczorek i wio na spacer
tylko ze zkapal nas deszcz i po 20min wrocilismy
to co sie dzieje w mieskzaniu pzreasta wyobrazenie ludzkie... chaos to malo powiedziane, burdel na kolkach tez...
rece mi opadly, nie mam sily... bede sprzatac jutro jak maly bedzie w przedszkolu
jeszcze cholera ciasto musz eupiec do skzoly na jutro, wykapac dwojke...
przyszly moje cudowne fanty poczta i jetsem tak podminowana stanem mieszkania i czekajacym mnie sprzataniem, ze jesczze nawet nie ruszylam tylka z krzesla zeby go otworzyc i poogladac dzieciece cudenka...

pszczolka : gratulacje :) ale news :)

kocurek : uwielbiam to "drecznie z milosci i obowiazku" :)

pok : nie ogladam 'parents' , nie mam nawet pojecia o czym mowisz :)

wiolka : co z tym netem ????

znow zapomnialam polowy co mialam napisac...
ide przeczytac artykul o tej tragedii...

Jos ja dzisiaj pierwszy raz robiłam ciasto marchewkowe,szybkie,proste i pyszneeeeeeeeee!!!! Ale będę jadła!:szok:
Zapomniałam dodać, że zdrowe jeszcze! :):tak:

Carola jak to zrobiłaś???????? Ślinię się gorzej niż Martynka....

Asionku po szczepieniu podobno często dzieci śpiące są...chociaż moja po szczepieniu nie spała mi więcej niż zwykle...a na co to szczepienie było? We Francji tak samo się szczepi jak w Polsce?

Liluś przepis stąd:
Ciasto marchewkowe a polewa/masa:
250gr serka mascarpone ,75gr cukru pudru 75gr niesłonego masla wymieszać i gotowe
Można dorzucić bakalie do ciasta jak ktoś lubi:)
Ja jestem in love:)
A do ciast jestem beztalencie:)))
Aaaa i szybko się robi nie licząc tarcia marchewki:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry