reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - a żebyś wiedziała...ile razy ja jestem wytrąbiona, bo uprzejmie się staram zachować na drodze i myślę o innych użytkownikach :/
Ech...człowiek wpuści kilka samochód przed siebie i od razu robią z tego tragedię ;)

No bo jedzie se czlowiek jak trzeba a jakas, za przeproszeniem, baba przede mna staje i wpuszcza 5 samochodow. Kurka. Na zakladke prosze. 2 maks ale nie caly sznur... Na zakladke sie jezdzi i wpuszcza. C innego pieszych. Pieszych zawsze i wszedzie, chyba ze na srodek jezdni wylaza to trabie, bo ze im zycie niemile to trudne ale ja do wiezienia isc nie chce i sumienie tez czyste bym wolala.
:-D:-D:szok::-D

Prosze mi tu empatii z zasadami ruchu nie mieszac ;)

reklama
pok ja za babami generalnie nie przepadam - tymi za kółkiem :-p - dogadalibyście się z moim znakomicie :tak: Ale bez przesady, jak widzę wariactwo drogowe, to mi po prostu tych ludzi... szkoda.... :)))

Gdyby wszyscy się stosowali do suwaczka, to bym tylu nie wpuszczała :-p a jak widzę, jak stoją i kwitną, z maski się dymi, to MUSZĘ!!! :sorry:

pok ja za babami generalnie nie przepadam - tymi za kółkiem :-p - dogadalibyście się z moim znakomicie :tak: Ale bez przesady, jak widzę wariactwo drogowe, to mi po prostu tych ludzi... szkoda.... :)))

Ja roznie... Wydaje mi sie, ze za kolkiem duzo facetow staje sie chamami a niektore kobiety po prostu nie powinny jezdzic (oczywiscie generalizuje, bo wsrod jednych i drugich sa i tacy, i owacy), bo rozum traca, makijaz robia, dzieckiem sie zajmuja zamiast na droge patrzec (nie mysla, ze to dla dziecka bardziej niebezpieczne ńiz chwilowe marudzenie i wypadniety smok?), a skrzyzowania rownorzedne w genewie to dla lasek jakis labirynt bez rozwiazania... Jedzie z prawej i mi dziekuje, ze ja puszczam. Nic tylko sie smiac.
i prosze mńie tu o brak empatii nie posadzac tylko :no::no: Ja juz w moim krotkim zyciu przeszlam wystarczajaco i lapie dystans, bo inaczej bym oszalala... Jak sie nic nie da zrobic to staram sie emocje wylaczac i zachowac trzezwosc...

wiem poczku wiem.... nie burz się - temat ten już przerabiałyśmy - kiedyś :tak:
my tu tak ironią ciągle operujem ;-)

reklama
Mi progesteron odebral moja irońie, za to wasza czytam z wielkim upodobaniem :)
i ptosze na moje humory nie zwracac uwagi, bo to nie warte swieczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry