reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku - kiedy ja mam do Cię słabość niezależnie od poziomu hormonów :-)))) Ty jesteś jak ten tetryk z muppetów :))) mój ulubiony, balkonowy bohater :))

reklama
:-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

Analizowac nie bede :-D Niech juz bedzie milo.

Ja chyba z glodu wariuje... Ale jak tu cos zjesc?

Muppety mają być w kinie teraz jakoś :-) Uwielbiam :-)

A moja mała ostatni raz się najadła o 9 rano - teraz coś nie chce jeść - może dlatego, że się curry najadłam??? Kurcze i co ja teraz zrobię? Cycek mi pęka w szwach...

​pok hmm.... może moja liczniejsza w potomstwo koleżanka wie, bo ja tylko się po głowie drapię...

Hej lil :tak: Ja niestety nie wiem co sie robi z cycem pekajacym od curry :rofl2::rofl2:

Myslicie, ze jos jeszcze spi? :szok:

Buty pastowac do konca zycia bede osobie, ktora szybciutko przyjedzie i zrobi nalesniki... Ja do gotowania nie probuje nawet podejsc... A moze trzeba sie zmusic?

Wszystkie już w drodze na lotnisko??? :-D)))
Ja tam nie lubię wypastowanych butów :-p

Liluś - ja nie miałam takiego przypadku z żadnym glonojadem :baffled: Kurcze...może odciągnij i spróbuj jak produkcja ruszy...?
Albo z butli...no kurcze, dziecko coś zjeść musi!

Ostatnia edycja:
ja mialam raz, po prostu ominela jedno karmienie, raz jedyny odmowila cyca mi :confused:

hej pok a probowalas sam twarozek jesc ??? kilka tygodni tylko tym sie zywilam...

Ostatnia edycja:
Hehe dziewczyny - dzięki za porady - Martynka w końcu mi pociągnęła z tego cycka, w którym mam zwykle mniej mleka - może dlatego, że wolniej leci. Ten drugi cycek nadal pęka w szwach i idę laktator uruchomić, bo nie dam rady tak.......ale powiem Wam, że od dziś będę robić więcej potraw z curry - zasmakowało mi...Martynce też musi :tak:

Poczku nie zmuszaj się do gotowania, ale coś zjeść musisz...mi z kolei na początku ciąży najlepiej wchodziły suche bułki i paluszki...

Liluś uff...bo już się zamartwiałam o Was :)

Wrócił mój kochany :-))) poszedł zrobić kawkę dla nas :)))
Obiadek też już wstawiony...

reklama
A co dziś na obiad Made??? U mnie papryka nadziewana kaszką kuskus z curry - mój pan ostatnio jest na diecie rozdzielnej i weź tu człowieku wymyślaj...mięsko, ziemniaczki i surówka to najprostszy obiadek chyba..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry