ja mialam raz, po prostu ominela jedno karmienie, raz jedyny odmowila cyca mi
hej pok a probowalas sam twarozek jesc ??? kilka tygodni tylko tym sie zywilam...
Jaki twarozek masz na mysli? Z reszta bez znaczenia... Nietolerancja laktozy w stanie plynnym i pol plynnym. Od mleka po serek wiejski i ho ogenisowany, plus inne jogurty - od malego nie jem. Jedna pani w przedszkolu uznala, ze mam durnych rodzicow i dziecko musi kasze na mleku jesc no to... Opawiowalam ja od twarzy po buty po drugiej lyzce kaszki. Na zapach mleka cieplego w pracy odruch wymiotny mialam... Ńie nie nie.
Zbawila mnie kolezanka, ktora zadzwonila, ze jest w okolicy czy jakis drobnych zakupow mi nie zrobic! A pozniej UWAGA UWAGA zrobilam nalesniki. W wyobrazni byly duzo pyszniejsze i kojace ale zawsze to cos.
druga szklanka soku z pomaranczy kolo mnie i.... Moze zaczne Fringe ogladac?
Co ja jeszcze mialam.. A.. Kocurku, karola... U mnie tez dosc skomplikowane dzieje rodzinne, wiec nie jestescie same
Made - ja nie chce sluchac o takich mezczyznach! Chociaz moj jak jeszcze byl zdrow i w pelni sil to tez czasem gotowal i nawet sprztal cos. Kurka! Musze sobie to czesciej przypominac
Wiadomo cos wiecej z ta porwana dziewczynka? Czy bez zmian?
Edit
Jos "les parents" taki kanadyjski, francuskojezyczny serial, odcinki 20 minutowe. Na licencji tego serialu jest rodzinka.pl, ktora kocham i uwielbiam. O nieidealnej rodzinie... Trzech synow w roznym wieku, zlosliwych manipulantow
A TERAZ WSZYSTKIE GRZECZNIE W GOOGLE WPISUJA "skajpaj" I OGLADAJA PIERWSZY FILMIK, KTOR WYSKOCZY. DO KONCA SAMEGO! ALE JUZ!
AAAAAAAA
PSZCZOLKO! Gratulacje! Wracaj do nas szybciutko!
Ostatnia edycja: