reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05 poznanski gzik ;) musze kiedys spróbować dziś jednak za Twoją podpowiedzia zrobie ziemniaczana zapiekanke szybko i smacznie :) Młodam powodzenia w budowie wymarzonego domku .W Londku pogoda sie psuje na weekend :(.

reklama
wiecie co na watku jak zaplanowac plec dziecka(czy jakos tak) dziewczyna dowiedziala sie,ze bedzie synek i ...dolina!!!!cala rodzina ja "napadla" ze chce dziewczynke i nawet maz Jej nie wspiera!!!!!!!!!!!smutne to. nie rozumiem jak tak mozna-kazda z nas ma wspanialego (dla nas)męża i to jest facet a jak dowiadujemy sie jaka plec i powiemy rodzinie to dolina ze facet:no::no::no:N I E R O Z U M I E M !!!!!najpierw rodzina molestuje-no kiedy sie postaracie- a potem taka reakcja,no i laska jest zalamana......to tylko dziewczynki sa cacy a chlopcy be:wściekła/y::crazy:slow brak -dobrze ze nie mamy wplywu na plec bo polowy z nas by nie bylo....
masakra jakaś , ja tam mówie byle zdrowe no tylko babcia by wnuczke chciała ale najbardziej by chciała parke także nie powina sie załamac :):):) nie no ale masakra biedna ta dziewczyna jest

Dzien Dobry popołudnio gratuluje zafasolkowania dla KasiaWie :) U mnie ok jakby ktos pytał :) heheheh W tym miesiacu biore silne leki przeciwbolowe i jak mysliscie nie bedzie to miało zadnego negatywnego skutku dla starania ??
Co do diety to ja stosuje Diete Cud ;) jem wszytsko i jak schudne to bedzie cud ;) a tak na powaznie jakis czas temu udało mi sie zrzucic chyba ze 4 kg nie jedzac pieczywa tzn zastepujaca je pieczywem chrupkim plus cwieczenia a teraz znow sobie pofolgowałam ;) Macie jakies sugesteje na obiad ????? pozdrawiam
dziendoberek :):) no ja tez tą diete stosuje :):):) ale ja tam teraz bym chciał tyc ciążowo i diety mi nie w głowie :) u mnie tez zaczeło jakoś wiać oby burzy żadnej nie było bo duszno jest a męzuś już ekipe na grila zwołał :):)

U nas sezon grilowy rozpoczety został tydzien temu w tym tyg pewnie nici .Jesli chodzi o diety nigdy sie specjalnie tym nie przejmowałam choc powinna sie pilnowac ale jakos dobrze mi tak jak jest mężowi też sie podobam nawet z tymi dodatkowymi kilogramami .Kiedys nażekałam koleżance ,ze wygladam jak beleronik a ona mi na to ,ze nie prawda bo wygladam na kawałek dobrej szyneczki ;) Mam znajoma która bedac w ciazy sie głodziła zeby tylko nie przytyc dodatkowo nie karmiła nawet piersią bo uważała ,ze będzie tyć tzn miała zaraz bo ciazy zapalnowana diete szok :angry:

Mama05 poznanski gzik ;) musze kiedys spróbować dziś jednak za Twoją podpowiedzia zrobie ziemniaczana zapiekanke szybko i smacznie :) Młodam powodzenia w budowie wymarzonego domku .W Londku pogoda sie psuje na weekend :(.
FLEUR- ciesze sie ,ze moglam pomoc;-) smacznego!!!
MARYLKA- no sama powiedz-masakra z takim podejscie do tematu...

ja juz po obiadku,pyszny byl-hoho:tak:teraz pije wode i delektuje sie cisza bo Domi spi od 14.00:tak:jak milo z Jego strony,ze nadal ma ta drzemke:laugh2:po 16 pojade po Zuza a narazie -relax:happy::-)

czesc dziewczyny jestem tu nowa ale chciałam sie z wami podzielic moja wiadomością właśnie zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie krechy:):) Zaniedługo pędzę do narzeczonego do pracki go o tym poinformować a zapewne sie ucieszy bo bardzo chcieliśmy maluszka:):)

wow!!!! czyli mamy powoli wysyp :D ahaaa
super!!! szczesliwa25- GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZCZESLIWA25- no to GRATULUJE!!!:-DLec i powiedz Mu bo skoro sie staraliscie to pewnie czeka na taka wiadomosc:tak:dlugo dzialaliscie?? ja zaczynam za miesiec i mam nadzieje ze szybko sie uda;-)pozdrawiam
MAGGY- witam,no chyba zacznie sie wysyp-dzis rano KASIAWIE- tez zobaczyla 2 kreski:)))))))))

szczęśliwa, wielkie gratulacje. Co za piękny dzień, nie dziewczyny ???? same dobre wieści.

ja to się dziś nie udzielam za wiele, bo mam koniec m-ca w pracy i dużo roboty. Ale jak to mówi mama, mam was na oku;-):-).
Wy tu o dietach dziś, a ja przekornie powiem, że liczyłam, że po ciąży zostaną mi kilogramki, a to dooopa:-(.
Kasiawie, ochłonęłaś trochę ??? szczęściaro nasza. Juleńka będzie miała rodzeństwo, bosko !!!

a ja tęsknie do moich chłopaków, bo F wziął urlop i siedzi z Karollem. A matka musi tyrać:happy::laugh2:

reklama
ZAPMARTA- jeszcze troszke i bedziesz ze swoimi facetami:tak:;-)i razem powitacie dlugi weekend-masz racje same dobre wiesci a ja przestalam plamic to tez dobra wiadomosc i dzis mąż bedzie biedny:tak:;-)niech tylko dzieci pojda spac ,zeby znowu nie bylo TATO NIE STUKAJ:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry