reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ostatnia edycja:
reklama
dawaj dawaj te fotki :)
za wytrzymalosc i tak podziwiam, mimo ze nie mialas wyjscia
ja z moja wytrzymaloscia i niewypazona geba... pewnie nawet nie majac wyjscia bym uciekla, chocby na ulice ;)

A qq!

Wdze, ze dzis na tapecie damsko meskie i mesko paczaste stosunki :-D:-D Usmialam sie po pachy :tak:

A u mnie dzis dziwnie. Obudzilam sie i nic a nic mdlosci. Moze costam takiego stlumionego gleboko gleboko ale generalnie nic. Najpierw sie ucieszylam, potem zmartwilam, zjadlam zbozowego batonika i chyba powoli mdlosci wracaja. Za to cycki bola tak, ze lepiej do mnie nie podchodzic. Ja oszaleje z tego martwienia. To moze tak byc, ze mdli, nie meli, slabiej, mocniej? Przeciez ja do wrzesnia osiwieje!

poczku najdroższy!!! Pewnie, że tak może być :-):-D Ty się NIC nie martw :***

Wstawiłam te fotki... ufff.....

pok : hej :)

kocie : piekne fotki :))))))))))))))
i dziadkowie jacy ladni :)

a domek... ehhh... nic nie mowie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piekny piekny piekny i kompletnie w moim stylu!!!!
ty wybieralas deco kolory itp ? czy G.?
a ile metrow ma kuchnia jelsi moge wiedziec??? bo wydaje sie wielka przestrzenna i ... cudowna po prostu :)
ja tez taka chce :)
tutaj o takim domku moge niestety tylko pomarzyc... :(

Rafcio rośnie jak na drożdżach . ma 6 ząbków kolejne mu wychodzą . Siedzi sam :-) zaczyna tez się juz podnosić :-). Ogólnie super ;-) .

Kocie
śliczna z Was rodzinka ! ;* a te Twoje usta ja pierdziele :-D cudne ! ;*

Kocurku sliczne slodziakowate fotki! I jaki piekny dom! :szok:

To ja teraz nie wiem jak zrobic, zeby dalej nie mdlilo (juz wiem, ze zbozowy batonik byl bledem), jak tu tego nie speszyc? Na wszelki wypadek chyba sie ruszac nie bede.

A! A czy ktoras na poczatku ciazy sie pocila w nocy koszmarnie? Ja nie wyrobie z praniem i prasowaniem poscieli...

pok : ja tez jestem pod wrazeniem domku kocurkowego:)
a w ciazy ja sie bardzo pocilam ale to bylo ze wzgledu na podwyzszony cukier/cukrzyce ciazowa
no i tak w dzien jak i w nocy

asok cytrynowy na mdlosci ???? zazwyczaj pomaga

mloda : super ze z rafcia juz taki duzy chlopak :) jak ten czas szybko mija...

jos wystrój taki chłodny razem chcieliśmy :) G co prawda miał swoją znajomą projektantkę, ale większości jej pomysłów nie zrealizowaliśmy, bo koszty kosmos! Jest prosto, przestronnie, naturalnie :) :) :) Kuchnia nie jest AŻ taka duża, po prostu otwarta przestrzeń stwarza iluzję wielkości :)))

DZIĘKUJĘ I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA KOMPLEMENTY

poczku ja się bardzo też pociłam :tak: i miałam okropne dreszcze - wszystko normalka i nie bardzo jest jak to zwalczać - trzeba przeczekać cierpliwie :sorry2: Mi na mdłości tylko trochę pomagała zimna, zielona herbata :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry