reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zobacz załącznik 429527Zobacz załącznik 429529Zobacz załącznik 429530Zobacz załącznik 429531
Zobacz załącznik 429525Zobacz załącznik 429537Zobacz załącznik 429528Zobacz załącznik 429532
Nic podziwiać jos nie miałam wyjścia hehe... finansowego :-p

made już wybieram te fotki co fajniejsze :-p I powoli naciskam guziczek na czajniku :tak:

Ooooo jak się ciekawie wgrały na górze! Ooo a tatuś na dole :))
Kocie jestem MEGA zazdrosna o ten piękny domek, ja chcę taki!!!!!! i już nie mówię nic o Waszej urodzie, bo wszystko zostało już powiedziane heheh
A qq!

Wdze, ze dzis na tapecie damsko meskie i mesko paczaste stosunki :-D:-D Usmialam sie po pachy :tak:

A u mnie dzis dziwnie. Obudzilam sie i nic a nic mdlosci. Moze costam takiego stlumionego gleboko gleboko ale generalnie nic. Najpierw sie ucieszylam, potem zmartwilam, zjadlam zbozowego batonika i chyba powoli mdlosci wracaja. Za to cycki bola tak, ze lepiej do mnie nie podchodzic. Ja oszaleje z tego martwienia. To moze tak byc, ze mdli, nie meli, slabiej, mocniej? Przeciez ja do wrzesnia osiwieje!
POK GDZIE TWÓJ ZEN???????????????????????????
O w morde jos! To tak zycie wygladac bedzie?
ja to zasnac nie moge jak jakas szafa jest niedomknieta i sciereczki w kuchni niepoukladane... Jak ja to przezyje?! :szok::szok::szok: Dzizys!
Podziwiam cie kochana za wytrwalosc i spokoj ducha!

A ja wam kiedys moje mieszkanko pokaze tez :) do kocurkowej chatki ma sie nijak ale ja to mieszkanie kocham i strasznie mi przykro, ze bedziem musieli sie wyprowadzic.
Pok dasz radę, ja już przyzwyczajam się, do tego, że my teraz w mieszkaniu u mamy jesteśmy w sześć osób, wyobraź sobie teraz ten sajgon...

reklama
jos - a Wy mieszkacie w kamienicy? Mnie się zawsze marzyło mieszkać w takim miejscu :zawstydzona/y: i jeszcze mieć z okna widok na panoramę Paryża :)))

Postanowiłam trochę powalczyć z Boryskiem...nakarmiłam i położyłam...na razie płacze, ale słyszę, że płacz stopniowo zamienia się w narzekanie...może uśnie, co? Czekam, nie biorę, nie patrzę, nie dotykam! Ciiiiiiiiii

Kocurku - może Ola też uśnie, co? Kurde...ale by był numer :rofl2:
Takie dwie marudy poszły spać :szok:

Matko święta! Podają na TVN24, że trwają poszukiwania 6 miesięcznego dziecka, które zaginęło wczoraj po tym jak napadnięto jego matkę...To było w moim mieście!!!

Ostatnia edycja:
Boogie... Moj zen najwyrazniej przychodzil zawsze z miesiaczka a terraz jest w dlugim zawieszeniu ;-):rofl2::-DNie nie.. Spokojnie. Zen jest! Zaczelam sprzatac, mdlosci wrocily a z nimi pelen spokoj ducha!

Nie pozostaje mi nic innego jak wam uwierzyc, ze dorozgardiaszu mozna sie przyzwyczaic...

Ogarnelam tornado jakiemzostawiaposobierano w calym mieszkaniui juz mnie tak mdli, ze przeklinam swojaglupote- trzeba bylo sie nie ruszac!
i czemu tentablet spacji nie robi?!

Nonic czas sie powaznie wyszorowac, bo siostra zapowiedziala kontroleprzez skajpaja.... A wlasnie! Ogladacie rodzinke.pl?

Ja nie oglądam żadnych seriali na TV pok Z Kamilem tylko Fringe'a na kompie od roku oglądamy :-)

made moja po drzemce właśnie, ciesze sie, ze przynajmniej troche pospala :) Teraz juz wierci sie niemilosiernie i steka przez te zeby... ja jedna reka znowu :( mala wyzywa zlosc na butli

ja bylam dac butle

made : to nie jest typowa haussmanska kamienica
wlasciwie nie wiem jak to nazwac, bo troche jak kamienica z poddaszem i dachy typowo paryskie a troche dol jak mlodszy budynek... zawsze mam porblem jak pisze napisac kamienica/blok czy co...?
no taka nietypowa paryska kamienica, tylko wersalski wielki twor :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry