just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Kocie jestem MEGA zazdrosna o ten piękny domek, ja chcę taki!!!!!! i już nie mówię nic o Waszej urodzie, bo wszystko zostało już powiedziane hehehZobacz załącznik 429527Zobacz załącznik 429529Zobacz załącznik 429530Zobacz załącznik 429531
Zobacz załącznik 429525Zobacz załącznik 429537Zobacz załącznik 429528Zobacz załącznik 429532
Nic podziwiać jos nie miałam wyjścia hehe... finansowego![]()
made już wybieram te fotki co fajniejszeI powoli naciskam guziczek na czajniku
Ooooo jak się ciekawie wgrały na górze! Ooo a tatuś na dole)
POK GDZIE TWÓJ ZEN???????????????????????????A qq!
Wdze, ze dzis na tapecie damsko meskie i mesko paczaste stosunkiUsmialam sie po pachy
A u mnie dzis dziwnie. Obudzilam sie i nic a nic mdlosci. Moze costam takiego stlumionego gleboko gleboko ale generalnie nic. Najpierw sie ucieszylam, potem zmartwilam, zjadlam zbozowego batonika i chyba powoli mdlosci wracaja. Za to cycki bola tak, ze lepiej do mnie nie podchodzic. Ja oszaleje z tego martwienia. To moze tak byc, ze mdli, nie meli, slabiej, mocniej? Przeciez ja do wrzesnia osiwieje!
Pok dasz radę, ja już przyzwyczajam się, do tego, że my teraz w mieszkaniu u mamy jesteśmy w sześć osób, wyobraź sobie teraz ten sajgon...O w morde jos! To tak zycie wygladac bedzie?
ja to zasnac nie moge jak jakas szafa jest niedomknieta i sciereczki w kuchni niepoukladane... Jak ja to przezyje?!Dzizys!
Podziwiam cie kochana za wytrwalosc i spokoj ducha!
A ja wam kiedys moje mieszkanko pokaze tezdo kocurkowej chatki ma sie nijak ale ja to mieszkanie kocham i strasznie mi przykro, ze bedziem musieli sie wyprowadzic.