reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja wykształtowała niebiesko-szare łoczy... ja się pytam JAK TO ??? Brązowy kolor to geny dominujące, niebieski recesywne :-p

filoutek boski i naprawdę filozof
:tak::tak:

made jestem i BEDĘ dziś cały czas :-) Choćby nie wiem co!! Muszę też odreagować wizytę mamy.....

papa lili papa paulina MIŁEGO !! :))))))))))

reklama
made : ja tez slyszalam ze do roku, ale rzadko az tyle... zobaczymy :)

kocie : dziex :)
a oczy ja tez bym wolala brazowe
ale w sumie jak T. ma byc podobny do mnie jak narzeie tak wyglada to niech ma galy niebieskie po ojcu :)

dlaczego musisz odreagowac wizyte mamy ??? pochwal sie czym kocica seniortka zaszla za skore :)

Kocurek - ech te geny...moja córka ma prawie brązowe, i po kim? Ja mam soczystą zieleń, a mój lazurowy błękit :confused: Nie ma to tamto-po dziadkach się dużo dziedziczy :)

I ja się bardzo cieszę, że będziesz, bo wczoraj to myślałam, że zwariuję tak sama ze sobą :-)))))

eee jos... zawsze tym samym - uwielbia komentować, oceniać, mówić jak "Być Powinno" głównie się to tyczy Kamila... odwieczny problem ma z tym, że Kamil się nie uczy, nie ma ambicji, nie czyta książek (najlepiej historyczne i podróżnicze), nie lubi sportu, ja go nie pilnuję... i tak w kółko :dry: Jak mieszkaliśmy eazem to myślałam, że oszaleję.......

made za wczoraj przepraszam, mama została na noc i poświęciłam jej cały dzień, potem jeszcze tata przyjechał i gadu gadu do wieczora... ależ byłam umęczona :(

Ostatnia edycja:
kocie : oceniac i ZWLASZCZA mowic jak byc powinna no moja rodzicielka tez lubi, a ja oczywiscie nie
i od kiedy jetsem matka ciesze sie ze nie mieszka 10min od nas :)
a ty dlugo mieszkalas z mama??????????????
mam nadzieje ze ci tak nascie lat nad uchem nie burczala!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Boże, jaka ze mnie kretynka! :wściekła/y: Jak pochwaliłam, to i Mia się obudziła, i w kominku zgasło, bo się zagapiłam (a nie mam już więcej takich kostek rozpalających!)!... :wściekła/y::wściekła/y: A teraz mojej córci dokucza brzuszek albo jeszcze jakaś inna cholera i mi strasznie płacze, więc zmykam ją lulać dalej...

jos naście lat... z przerwami... Dobra, ale nieważne, niektóre matki tak już mają i jest to niereformowalne ;) Dzisiaj oddycham... :)

mary ojojoj......

O... już wiem - wrzucę parę fotek na poprawę humoru :)))))))) na zdjęciach wyglądamy na super zgraną rodzinkę !

Ale najpierw ... KAWA :))))))))))))))))
made ????????

Ostatnia edycja:
No gdzie te fotki? :-))) Uwielbiam oglądać takie sielankowe obrazki :)))
Przypominam, że do kawy zostało pół godziny :-p

Kawa o 12, bo teraz muszę Mańka przewinąć :/ kurde....kiedy on zacznie korzystać z nocnika?

Ostatnia edycja:
kocie : PODZIWIAM za odwage i wytrwalosc :) ja z moja mama po 2 tyg pod wspolnym dachem = zaczynaja sie styki :/

made : no filutek jest poodbny do mnie czyli do dziadka mojego taty :) bo ja wykapany tata
tylko ile z tego dziadka odziedziczy... a ile z emnie
bo ja mam teztroche i tamtego z mamy i akurat to co mam z mamy to wolalabym zeby filutek mial po mnie
zakrecilam ;)

mary: :(

reklama
kocie dawaj fotki!

filutek spi na glodnego... od ponad godizny czekam kiedy sie obudzi i jajo... znowu bedzie w dzien hibernacja a w nocy kukanie... :no::wściekła/y::crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry