reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil - :-D:-D:-D:-D:-D Dobre rzeczy z tymi majtkami! :-D:-D:-D:-D A z bujaczkiem fuksnęło mi się. :tak::tak: Mamy w zasadzie jeden, ale nie ma tych funkcji bujania. Nie żebym jakaś szczególnie leniwa była... :laugh2::laugh2:

Just - witaj! Jak tam synuś?

Kocurek - oby Ci Ola pospała...

Jos - śłodziak!
:happy::happy::happy: Nie no, na matę Mia też musi mieć humor - czasem tak się drze, jakby co najmniej co złego jej się działo! :zawstydzona/y: Nie wiem czemu, ale bujaczek lepiej jej podchodzi niż mata... :dry: Noooo... Czasem się zabawi albo nawet uśnie na macie na brzuszku... Ale żeby jakoś szczególnie za matą szalała... :no::no:

No, Mia śpi, kawka zaparzona, butelki się sterylizują, w kominku napalone, więc łapię łyka kawki i idę robić porządek z porannymi kupkowymi rewelacjami... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
jos! Filutek jest zabójczy :-))))) made pod wielkim wrażeniem :tak:
Powiedz...czy On ma już brązowe oczka?

Kocurek??? Gdzie jesteś??? Pamiętaj o kawie!!!
Już jestem cicho, bo Ola może spać ;)))

Ostatnia edycja:
Made, Kocurku, Boogie, Mary, Jos :-D:-D:-D

Jos - filutek tak lubi matę jak moja Martynka widzę :-D jeszcze polubią!

A z tych zabaw w doktora to ja mam w domu ciągle pytania czemu Martynka nie ma siusiaka i jak ona to siusiu robi?? I kiedy ten siusiak wyrośnie?

No nic już naprawdę muszę na spacerek uciekać, bo Martynka na twarz pada, a w domku to panna nie uśnie...

dziex :)))))))
pod tym wzgledem filutek tez inny od poldka bo poldek od razu gapil swoimi wielkimi oczkami oi to goidzinami mogl, az zasnal :)

made : oczyska wlasnie poki co niezbyt granatowe - granat czesto przeradza sie w brazik :)
narazie szare, ani bardzo jasna ani bardzo ciemna szraosc
wiec kto wie, moze sie to jeszcze przerodzi w niebieski po tacie? :)

a do kiedy wogole moze sie ksztaltowac kolor oczu? chyba do 6 m-cy , nie ????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry