reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocie : pieknie po prostu
ja lubie taki zimny syl w kuchni i slaonie
a wpokojach i lazience cieply, wlasnie ciemne kolory i malo swiatla i wrazenie mniejszego pomieszczenia :)

reklama
dodam tylko, z epadly mi baterie w aparacie i ograniczylam sie wiec do fotek tylko 2 katkow :)
ale takich fotrtek moglabym w mieszkaniu zrobic duuuuuzo :)

pok : ja tez jestem pod wrazeniem domku kocurkowego:)
a w ciazy ja sie bardzo pocilam ale to bylo ze wzgledu na podwyzszony cukier/cukrzyce ciazowa
no i tak w dzien jak i w nocy

asok cytrynowy na mdlosci ???? zazwyczaj pomaga

mloda : super ze z rafcia juz taki duzy chlopak :) jak ten czas szybko mija...

Jos... Ale ja wlasnie napisalam, ze dzis mdlosci duzo mniejsze i nawet sie tego troche wystraszylam ale sie poslucham kocurka i sie martwic nie bede.
pilam wode z duza iloscia cytryny ale przestala mi smakowac i to baaardzo. Teraz na tapecie sok wyciskany z pomaranczy.

O w morde jos! To tak zycie wygladac bedzie?
ja to zasnac nie moge jak jakas szafa jest niedomknieta i sciereczki w kuchni niepoukladane... Jak ja to przezyje?! :szok::szok::szok: Dzizys!
Podziwiam cie kochana za wytrwalosc i spokoj ducha!

A ja wam kiedys moje mieszkanko pokaze tez :) do kocurkowej chatki ma sie nijak ale ja to mieszkanie kocham i strasznie mi przykro, ze bedziem musieli sie wyprowadzic.

pok i słusznie, że słuchasz starszej koleżanki :-p Z bajzelkiem dasz radę - człek się do wszystkiego przyzwyczai haha :-D

jos hhmmm.. a ja łazienki i kibelki lubię jasne, piaskowe i pokoiki też raczej jasne, nie cierrpię na przykład ciemnych ścian :baffled: Mój Kamil ten to dopiero ma płytki na podłodze - lśniące czarne jak noc :szok: Piękne!! :-) Jak w klubie jakimś..!! I cholernie zabrudzone cały czas :-D

GDZIE JEST MADE ????????????? Jest po 12 :dry:

A Boogie to pewnikiem znowu nie ma neta ......

Ostatnia edycja:
ciemnych bardzo mocno scian nie lubie, ale siwe czrane plytki tak :)

pok : no tak bedzie, chyba ze bedziesz caly dzien chodzic i po dizecku zbierac/wycierac
ale daje glowe ze szybko ci sie znudzi :)
i sie pogodzisz :)

Kocurku - napiszę krótko: Domek śliczny, rodzinka wspaniała, Ty urocza, G.zasłuchany, a Oleńka i tak Was wszystkich przebija!!! :-D Cudowna, mała dziewczynka :-D Przekochana jest :tak:

Mam zimną kawę, bo musiałam dwie doopy obrobić :confused: Proszę mi wybaczyć...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry