reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mialam robione ale nie znaleziono u mnie tzn nie mogl ustalic i tez widze ze to ost dzwonek na zrobienie tego bo niby do 14-15 tyg mozna ;( dziwie sie ze gdy lekarz przeczytal wpis z usg nie wyslal mnie ponownie duzo o tym czytalam i troche sie martwie

nie martw się na zapas-po prostu na wizycie upomnij się o usg,jeśli lekarz będzie mieć akurat sprzęt-głośno powiedz, że ostatnio maleństwo źle leżało i nie dało się zrobic-głowa do góry;)

ja chodze u siebie to tu lekarz nie ma usg wiec na usg jezdze do miasta z jednej strony moglam od razu sie o to spytac i moze teraz jak pojde to porozmawiam na spokojnie i podpytam dzieki troche czytalam o tym zobaczymy co powie w czwartek milego dnia zycze

Zrobiłam obiad,wyszedł obłędny:)
Jadę do fryzjera,jest u nas akcja modelowania za 1zł,zobaczę czy uda mi się wcisnąć:)

hej

made : 100 lat dla maniusia!!! I zdrowka !!!! Korzystajcie z zarelka i milej zabawy i ponownej wyzerki za tydzien :)
carola : nie wiem co powiedziec.. :(

mary : co u was...?

kocie : wierz lub nie... ale myslalam o ukrainie :) PRZY-SIE-GAM !!!!!

rurka : jak sie czuejsz???

lil : co u ciebie??? rzadko wpadasz...

a wiolce to pewnie net padl, pisala ze czetso jej sie psuje...

a ja wrocilam z zakupow :) wyprzedazy ciag dlaszy, no i apteke zalatwilam a wniej cholera spedzilam 40min bo sie praktykantka na mnie uczylaq... myslalam z emnie trafi...
zaraz powinni mi zakupy spozywcze przywiezc
wchodze do domu a tu cisza... wszyscy trzej chrapia!!!!! :szok::-D

17h15 i poldek jeszcze spi, ciekawe do ktorej bedzie buszowal wieczorem z nami...

A dzień dobry!

:-):-):-):-):-):-) Sorki, ze mnie nie było do teraz, ale... żeśmy sobie spędzili z M. dzionek we dwoje na robieniu fajnych rzeczy... :rolleyes::wink: :-):-):-):-):-):-)

A do tego Mia nam znów przespała nockę w łóżeczku - zasnęła co prawda później bo po 22, ale spała do 9.30 z małym tylko pipczeniem (ale pogłaskaliśmy po główce i zasnęła). :blink::blink::blink::happy2::happy2::happy2::happy2:

A jak tam u Was? Dopiero będę nadrabiać... :blink:

No, poczytałam:

Mademoiselle - oj, bidulek, dużo zdrówka dla Maniusia i 100 lat!!!

Kocurek - oj, współczuję, biedna malutka... Ja to chyba przywykłam przez te kolki do strasznego płaczu i żalenia się Mii, ale za każdym razem serducho mi ściska... :-(

Pok - jak samopoczucie teraz?

Rurka - a Twoja malutka jak tam się ma w brzuszku?

Jos - u nas też wyprzedaże, ja sobie dziś upolowałam fajną bieliznę w H&M, ale że z M. byłam to tylko przeleciałam wieszaki w H&M i już więcej nie biegałam po innych sklepach... Ehhh, nie ma to jak z chłopem na zakupach! :-D:-D No, a poza tym wreszcie zakupiliśmy sobie ekspres do kawy, ale takiej ziarenkowej. :-) O, taki:

last ned.jpg

Asionku - no ja mam podobnmy stosunek do FB - na emigracji jestem, kontakt z niektórymi znjomymi już tylko przez FB, a poza tym tu tak mamy ze znajomymi, ze wszystkie imprezy czy wydarzenia notujemy na FB i w ten sposób się zapraszamy itd. :tak: Taka forma komunikacji, co by na smsach zaoszczędzić! :-D A jak Twój robaczek? Zasnął już?

Mia nadal u dziadka, ale zaraz ją odbierzemy. :-) Oooojjjj, trochę się boję nocki, ciekawe, czy znów tak dobrze będzie spała... :confused:

Ostatnia edycja:
ale pustooooo

Mary super , ze nocki udane sa :) od razu lepiej nie ?? :)

maly gada do karuzeli , zaraz kapiel , cyc i spanie :)

Hej babeczki :)
Nie będę się rozpisywać, bo nie lubię o smutkach...
Imprezka odwołana :(( Byliśmy wczoraj z Mańkiem u lekarza, jest chory biedaczek. Ma okrutnisty kaszel i przyplątał się też katar. Niby tragedii nie ma, ale u niego kaszel już dwa razy zakończył się zapaleniem oskrzeli i zastrzykami, więc dmuchamy na zimne i zaczęliśmy inhalacje z nebulizatora. Mam nadzieję, że pomogą...
Tak więc dzisiejszy dzień spędzamy sami przed TV, goście przyjdą za tydzień ;-)

o kurcze co za pech :((( zdrowka dla malego i STO LAT !! :))))

Karola ty to zawsze cos fajnego znajdziesz :)

Jos hehe widze maz kreatywnie spedza czas :) spiochy trzy :)))

Asiek dobrze , ze wszystko u was ok :)

Jos, Mary dziękuję kochane, dobrze się mamy :)) mała kopie i spokojna jestem, że wszystko ok. W środę idziemy na 3d mam nadzieję, że będą zacne foteczki:)) A co u Was kochane?

Byliśmy u moich babć złożyć życzenia, były moje siostrzenice, moja chrześnica (3 latka) pytała mnie co mam w brzuszku, czy siostrzyczkę czy braciszka i czy wujek Łukasz też ma dzidziusia w brzuszku?:-D:-D
Dostaliśmy w prezencie od rodzinki leżaczek bujaczek i matę edukacyjną, super, przyda nam się bardzo :))

reklama
Hmmm do fryzjera można ale kolejka i na 19...mówię ok a babka, że trzeba czekać w salonie...zrezygnowałam,spróbuję jutro rano...
Żbyście widziały mój makijaż,hahaha...zostawiłam kosmetyczkę całą w pracy...ale w domu znalazłam jakąś miniaturkę podkładu (na szczęście jeszcze chyba dobry),cienie wzięłam od dziewczynek (mają kuferek z cieniami do zabawy ale malują) i róż= jakaś pomadka:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry