reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej,
ktoś tęsknił??:-)
Nie umiem się z Wami rozstać:-:)zawstydzona/y: Miałam pomysł, aby na trochę odejść z forum, gdyż dużo nadziei dały mi fasolki Pok i Palemki:sorry2:
Ale z drugiej strony to co to zmieni. I tak myślę co tam u Was.
Staramy się dalej:happy2:

reklama
hej Carola,
chyba tylko My zostałyśmy jako starające się, choć nie wiem czy Ty jeszcze się starasz...

hej zizi
ja o tobie myslalam nawet pisalam niedawno ze fajnie by bylo jakbys i ty i reszta staraczek zaciazyly :)

carola : fajnie musial makijaz wygladac, zrobilas fote??? :)

mary : fajny ten expres :) a nastepnym razem na babskie zakupy,zostaw mala twojemu i jedz sama lub z kolezanka ;))))
zazdroszcze ze mala tak ladnie ci spi... u nas w dizen nie ma dziekca, spi po 3-4h, albo lezy spokojnie, a w nocy sie budzi jesczze 4 razy... za 5 dni bedzie mial 2 m-ce... poldek jak mial 2m-ce i 3 tyg przesypial cale nocki... REGULARNIE... :/

zmykam na kolacje, maz dzis gotuje :)

hej,
Nie umiem się z Wami rozstać:-:)zawstydzona/y: Miałam pomysł, aby na trochę odejść z forum, gdyż dużo nadziei dały mi fasolki Pok i Palemki:sorry2:

Ciesze sie, ze dalam Ci nadzieje :) to wzruszajace bardzo!
mi zajelo kilka miesiecy duzego spinania wyluzowanie od forum. Wiem jak to ciezko...

Mary - dzis bylo strasznie. Mdlosci od samego rana do poznego popoludnia. Musialam w miedzyczasie (tak zwanym) pojsc do sklepu, bo m juz nie dal rady i myslalm, ze w tym sklepie zejde.. Przeszlo jakies dwie godziny temu jak zjadlam obiad ale wczesniej po prostu jesc nie molam. To takie bledne kolo chyba. Jak sie najem to nie mdli ale jak mdli, to nie moge o jedzeniu nawet myslec. Smieszne :)

Made!!! Ja glupia, wybacz, ze wczesniej nie poyslalam. Sto lat dla Manka!

Jos - kochana, jeszcze się Teosiowi wyreguluje, a u nas to wiesz, dziś śpi ładnie, a jutro może nie spać wcale... :sorry2::sorry2: Ale jestem pełna nadziei i gotowa do walki i już postanowione, że Mia śpi tylko i wyłącznie u siebie. Zresztą już tylko 2 razy je w nocy - jedną butlę ja jej daję, a drugą M. :tak::tak: On mi bardzo pomaga, dzieki niemu jest mi dużo lżej! :tak: A na zakupy śmigam do wielkiego outletu w środę, może czwartek. :happy2::happy2::happy2: W przyszłym tyg. jedziemy też na zakupy do Szwecji, więc będe miała okazję pobuszować. :-) Zgadzam się, że lepiej bez M., ale dziś ten ekspres był w planie i sama bym go nie przywiozła. :-D

Zizi - uda się, kochana, zobaczysz! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

No to dobrej nocki wszystkim. Zmykam na film, a potem spać.

Pok, Ty i Palemka dużo przeszłyście, cieszę się bardzo, że będziecie miały swoje Maluszki, ale wiesz jak to jest jak się mocno czegoś pragnie...

A w ogóle dostaliśmy refundację na Nutramigen!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Teraz będzie gratis i do tego zwrócą nam kasę za te opakowania, które zakupiliśmy do tej pory!!! :happy2::happy2::happy2:

Zizi - mocno trzymam za Ciebie kciuki!!! Oczekałaś się, kochana, ale w końcu się uda, tak jak nam wszystkim! Ściskam Cięm mocno!

No, to już na serio dobranoc! :-)

Wpadłam na chwilunię. Nie u siebie jestem, nie mój komp, a ja tylko do kibelka rzekomo.... hehehhe

O ZIZI hejka. Miło Cię "widzieć"!! :-)

Przytyłam 2kilo!!! :-))))))))))))

Cieszę się, bo już niemiłosiernie schudłam do 49kg...

papapap
do poniedziałku

reklama
J

Byliśmy u moich babć złożyć życzenia, były moje siostrzenice, moja chrześnica (3 latka) pytała mnie co mam w brzuszku, czy siostrzyczkę czy braciszka i czy wujek Łukasz też ma dzidziusia w brzuszku?:-D:-D
Dostaliśmy w prezencie od rodzinki leżaczek bujaczek i matę edukacyjną, super, przyda nam się bardzo :))

hehe mojej siorki maly jak byl tutaj , ma 3 latka , to sie wypinal i mowil , ze tez jest w ciazy :-D co rano wstawal i teks " i jak tam twoje kopalo ? bo moj tak " myslalam , ze sie posikam :-D albo " juz sie spakowal ? " ja do niego kto ? , a ten no ten w brzuchu juz spakowany do wyjscia ?
dzieci sa super :-D
swietne prezenty mata napewno sie bardzooo przyda :) to samo lezaczek :)

Hmmm do fryzjera można ale kolejka i na 19...mówię ok a babka, że trzeba czekać w salonie...zrezygnowałam,spróbuję jutro rano...
Żbyście widziały mój makijaż,hahaha...zostawiłam kosmetyczkę całą w pracy...ale w domu znalazłam jakąś miniaturkę podkładu (na szczęście jeszcze chyba dobry),cienie wzięłam od dziewczynek (mają kuferek z cieniami do zabawy ale malują) i róż= jakaś pomadka:)))

hehe fajny makijaz musial byc :)))

hej,

wszystkie tesknilysmy :)
zostan z nami :) ja tam wiem , ze sie uda !! tak jak Agapie przepowiedzialam , ze bedzie w ciazy tak i tobie mowie , ze napewno niedlugo zobaczysz te 2 kreseczki :)))

hej zizi

zazdroszcze ze mala tak ladnie ci spi... u nas w dizen nie ma dziekca, spi po 3-4h, albo lezy spokojnie, a w nocy sie budzi jesczze 4 razy... za 5 dni bedzie mial 2 m-ce... poldek jak mial 2m-ce i 3 tyg przesypial cale nocki... REGULARNIE... :/

zmykam na kolacje, maz dzis gotuje :)

przejdzie mu z czasem :) a w nocy na butli czy cycu jest ??

Mary - dzis bylo strasznie. Mdlosci od samego rana do poznego popoludnia. Musialam w miedzyczasie (tak zwanym) pojsc do sklepu, bo m juz nie dal rady i myslalm, ze w tym sklepie zejde.. Przeszlo jakies dwie godziny temu jak zjadlam obiad ale wczesniej po prostu jesc nie molam. To takie bledne kolo chyba. Jak sie najem to nie mdli ale jak mdli, to nie moge o jedzeniu nawet myslec. Smieszne :)
!

i tak jeszcze nie masz tak zle :))
ja nawet na lodowke zamknieta nie moglam spojrzec :szok: maz kawe musial na miescie pic , na widok reklam z jedzeniem wc od razu , nawet na widok soli w puszcze slabo mi bylo :( jak sobie to przypomne to niezle sie meczylam ... jedyne co w miare mi przechodzilo przez gardlo to ciasto z pizzy i tylko tym sie zywilam :-D
do tej pory nie przeszlo mi obrzyszenie na widok lososia :szok: na szczescie na marchewke moga patrzec i jesc , bo wczesniej sam jej widok na mnie bardzo zle dzialal ... dziwne wsumie z ta marchewka hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry