reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej babeczki :)
Nie będę się rozpisywać, bo nie lubię o smutkach...
Imprezka odwołana :(( Byliśmy wczoraj z Mańkiem u lekarza, jest chory biedaczek. Ma okrutnisty kaszel i przyplątał się też katar. Niby tragedii nie ma, ale u niego kaszel już dwa razy zakończył się zapaleniem oskrzeli i zastrzykami, więc dmuchamy na zimne i zaczęliśmy inhalacje z nebulizatora. Mam nadzieję, że pomogą...
Tak więc dzisiejszy dzień spędzamy sami przed TV, goście przyjdą za tydzień ;-)

reklama
rureczka - i te wszystkie pyszności tylko dla nas :-):-D:-)
i jak tu się odchudzić, jak wszystko się sprzysięgło przeciwko...? :confused:
Masz rację, zdrówko najważniejsze :tak:

Made kurcze szkoda, bo sie narobilas. Nastawilas ale najbardziej manieczka szkoda, ze chorutki.
odpoczywajcie i zbierajcie sily na za tydzien :)

o,kurcze Made, tyle pysznego jedzonka;) sto lat dla Manieczka i duuuuuuużo zdrówka

maleńka śpi,Daniel poszedł z dziadkami do wujka-sąsiada na imieniny-czyli spokój w domku;))

KArola-no chyba że tak ciężko jest u was, musisz wszystko przemyśleć-choć zapewne to wiesz

hejka dawno mnie tutaj nie bylo ogolem u mnie bez wiekszych zmian nic sie nie dzieje ciaza przebiega dobrze mdlosci nie mecza chociaz wczoraj mialam zachcianke na nalesniki z twarogiem a potem caly dzien i noc mnie mdlilo ale nie mialam spotkania z kibelkiem ufff :) kolejna wizyta 2 lutego czas szybko mija

reklama
mam wybor isc teraz w czwartek do lekarza albo za 2 tyg ost znajoma poronila w 13stym tyg ehhh zycie bywa ciezkie ;( ja na kazda wizyte chodze z lekkimi obawai i malym stresem a jak zwykle okazuje sie niepotrzebnie ale trzeba byc pozytywnie nastawionym do tego wszystkiego zycie jest piekne zwlaszcza gdy sie jest w tak cudownym stanie jak ciaza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry