POK jak ja Ci zazdroszczę tego jeziora pod nosem. My w centrum miasta na Śląsku mieszkamy i żeby dojść do parku muszę pół godziny dreptać wdychając świeże spaliny.
Jak smarujesz brzuszek, to nie masuj tylko delikatnie wklepuj lub wcieraj. U mnie dlatego stawiał się i twardniał brzuch od 18tc. No, też dlatego, że za dużo chciałam robić i robiłam jakbym w ciąży nie była. Skończyło się leżeniem plackiem przez półtora miesiąca.
Brzucha nie smaruje. Suchy nie jest ale pewnie bedzie trzeba o tym za jakis czas pomyslec.. Dzieki za przestroge! Przypomnij mi jeszcze kiedys. MuuuuuAA!
Pok - nie - ona ma trzeci migdał do wycięcia a dwa do podcięcia i każda najmniejsza infekcja się tak kończy a w przedszkolu mamy kilka inteligentnych mamuś które przyprowadzają chore dzieci - taki skutek.Zabić to mało!!!
Ehh nie ma co się denerwować - 26 marca ma mieć zabieg i po tym powinna już przestać chorować. Oby!!!
No to rzeczywiscie... Ja mialam wyciete migdaly jak mialam ciut ponad rok i dopiero przestalam chorowac a wczesniej to ciagle byl szpital. Moja sis miala niecale 3 jak jej wycinali wszystkie...
a najlepsze, ze mi 3. odrasta! Podobno rzadko sie zdarza ale sie zdarza, bo jego sie do konca nie wycina tylko nacina czy jakos tak. A moze te boczne sie nacina a nie wycina... Juz nie pamietam. W kazdym razie jak choruje to warto sie migdalow pozbyc! Bedzie jak reka ujal!
A. Powiedz sol coz to za siateczki sa, o ktorych tak mowicie?