reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Parówka leży pod biurkiem na moim swetrze...bidula się trzęsła więc poświęciłam sweterek...wypierze się:)
Ja się szybko pomalowałam przed kompem i znikam na jazdę...w takiej ciapie,brrrr:crazy:

reklama
hej :) witam sie z kawka :)

Pok co sie przejmujesz jedz poki mozesz !! pozniej na piersi juz tak fajnie nie jest :/ no i kg leca jak szlone w dol wiec luz :)

P

Asionek - Lidl powiadasz?! Mam blisko - wejdę a co mi tam ;-)

A mi bije na dekiel i znowu roboty szukam - ale uwaga uwaga - jako niania :laugh2: tylko że do mnie do domu. Zwariuję skrajnie ale kasa zawsze jakaś wpadnie :zawstydzona/y: Po za tym od czego są leki uspokajające :-p:laugh2:

no z W5 takie w okraglym opakowaniu , czerwona nakretka :) albo tabsy maja dobre do okamieniania tez , ale u nas dawno ich nie bylo , a szkoda :/
kurcze podziwiam , jako niania :szok::-D

Maciusiowi wczoraj wypadł kawałek górnej jedynki - nie wiem czy Wam pisałam, co się stało w kwietniu zeszłego roku - jak Maciuś upadł twarzą na chodnik z powodu za dużych sandałków - i ząbek pękł mu na pół...teraz został czarny kikut tylko...dla mnie masakra...parę lat będziemy czekać na nowego ząbka...a ja tak dbałam o jego ząbki, myłam od początku 2-3 razy dziennie, nie daję lizaków...a co nocy nie przespałam jak te ząbki wychodziły....:-:)-:)-:)-:)-:)-(

musial niezle przyfasolic biedak ... moze szybko bedzie mial zeby stale ? :))

lili ja jestem mocno zdziwiona, ale nie aż tak jednak - mój Kamil jak miał 4 miesiące to już zasuwał po dywanie - to dopiero był wyczyn!! ale on był chyba lżejszy od Czarnej i taki zwinny bardzo :))) A ona jest strasznie silna, głowę trzymała sztywno już dwa tygodnie po urodzeniu :) Ona by już siedziała sama bez przewracania się na nos, ale nie złapała jeszcze równowagi hehe.. chwilę siedzi i bach! Z płaskiego nie usiądzie, ale jak ją kładę na poduchę to się dźwiga, a jak jej podam palce do złapania to cała szczęśliwa :)))))))))))))))))
Zrobiłyśmy sobie właśnie małą sesję łazienkową.. zaraz się pokażemy ;))))

ooo widzisz moj wlasnie do siadania sie nie garnie za bardzo , ale za to pelza sobie i za wszelka cene chce raczkowac :) nasteka sie przy tym okropnie , bo ciezki jest i mu nie za latwo ruszyc cielko , ale jakos mu idzie hehe

Carola hej :)

Dzień dobry :))

Chciałam tylko powiedzieć, że nie odejdę od komputera, dopóki nie ujrzę "łazienkowej sesji" :-p:-):-D

Bry :cool:
ja dziś ponadaje z krzaków jeśli pozwolicie

Pok-wracając do te siateczki-jest bawełniana, wkłada tam się np. kawałek jabłuszka a dziecko, nie odgryzie lub odskrobie dziąsełkami więcej niż oczko siateczki, czyt. nie ugryzie takiego kawałka żeby się udławić-Daniel mi tak raz zrobił-musiałam go wywinąć do góry nogami i klepać po plecach żeby mi dzieciak się nie udławił-małej dałam ostatnio jabłuszko do rączki i też mi zaczęła tak jabłko obrabiać, że bałam się powtórki z rozrywki. Ale to tak na razie-jak ciut zmądrzeje i nie będzie już tak łapczywie jadła to dostanie normalnie owoce i warzywa do rączki, nie zamierzam zrobić takiego błędu jak kuzynka-córka ma 3,5 roku i nie je surowych owoców tylko takie ze słoiczka jak niemowlę-mama jej nie dawała samej popróbować jak była maleńka i teraz mają katastrofę-trochę dziwnie się patrzyła jak mój syn wpadł na ogródek i tu uskubał malinki, tam porzeczki, zerwał jabłuszko a potem wpadł pod folię i zwiał z pomidorem;)))mam nadzieję,że Maję też nauczy;))
i naprawdę fajnie się czyta twoje ciążowe opowieści;)) aż się samemu tęskni;)))

Boogie-good luck w urzędach;))

Wiola nie śpimy;))

Dzień dobry :-)
Obudziło mnie szarpanie za włosy.

Pękam z dumy. mój syn sam usiadł. Do tej pory tylko pełzoraczkował (rączki wyprostowane, leżącymi nóżkami odpychał się).

Zobacz załącznik 427704

Ostatnia edycja:
A ja już nie pamiętam ile razy mnie budziło..:baffled: dobrze, że pamiętam chociaż CO to było :-p

To może ja potrzymam tak koleżankę M do wieczora..???? :-p:-p:-D:-D:-D

reklama
Chciałam jeszcze nieśmiało zaznaczyć, że jutro impreza Mańka, i jak będę tu siedzieć, to niewiele zrobię, więc Koleżanko Kocurkowa, Twoje wyrzuty sumienia nie pozwolą Ci zasnąć :-)))))
Wstawiaj sesję!!! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry