reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku w szoku wczoraj byłam jak zobaczyłam Oleńkę siedzącą.... Ona sama tak??? Mój Maciuś zaczął siedzieć sam dopiero po roku...Najpierw zaczął chodzić...Może dlatego, że był taki długi i szczupły...A Oleńka ma dopiero przecież niecałe 4 miesiące!

Maciusiowi wczoraj wypadł kawałek górnej jedynki - nie wiem czy Wam pisałam, co się stało w kwietniu zeszłego roku - jak Maciuś upadł twarzą na chodnik z powodu za dużych sandałków - i ząbek pękł mu na pół...teraz został czarny kikut tylko...dla mnie masakra...parę lat będziemy czekać na nowego ząbka...a ja tak dbałam o jego ząbki, myłam od początku 2-3 razy dziennie, nie daję lizaków...a co nocy nie przespałam jak te ząbki wychodziły....:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Witam się nietomna z pracy...dzisiaj wzięłam pieska ze sobą,tego mniejszego:)
Jemy grzanki,czekamy na kawkę i o 10 mam jazdę znowu.
Pogoda niestety nie sprzyja...mokro,chlapa,ciapa i pada :(

Ciekawa ta siateczka :) ale nie moge sie doszukac z czego jest zrobiona

Edit
ale troche nie rozumiem... No po pierwsze nigdzie nie napisali z jakiego tworzywa to jest, po drugie po co to? A jak do tej pory sie dzieciom dawalo? Jak nie umie gryzc twardego to dostaje miekkie a na twarde jak bedzie pora, to przyjdzie czas. A to od tego ssania sie nie psuje? To sie wygotowuje taka siateczke, pierze czy co?
Pok to po to, żeby dziecko gryzło ale się nie zakrztusiło:)
Dzień dobry......:confused2::confused2::confused2: kaaaaaaaawy......
Kocur kawy wykrzyczała a ja o tej porze dopiero się obudziłam:)

Sol Nina miała wyznaczony zabieg na migdały (podcięcie) ale okazało się, że przez kilka miesięcy urosła i migdał już nie przeszkadza więc zabieg odwołany,na szczęście.
Dostałaś PW?

Dziękuję kochana moja boogie :*** Oby sprawnie i bez nieprzyjemności i wracaj do domku szybciutko..!!

lili ja jestem mocno zdziwiona, ale nie aż tak jednak - mój Kamil jak miał 4 miesiące to już zasuwał po dywanie - to dopiero był wyczyn!! ale on był chyba lżejszy od Czarnej i taki zwinny bardzo :))) A ona jest strasznie silna, głowę trzymała sztywno już dwa tygodnie po urodzeniu :) Ona by już siedziała sama bez przewracania się na nos, ale nie złapała jeszcze równowagi hehe.. chwilę siedzi i bach! Z płaskiego nie usiądzie, ale jak ją kładę na poduchę to się dźwiga, a jak jej podam palce do złapania to cała szczęśliwa :)))))))))))))))))
Zrobiłyśmy sobie właśnie małą sesję łazienkową.. zaraz się pokażemy ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry