reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uu Libby są u was seansy dla mam z maluchami????;)))) ja też tak chcę!!!!my jedynie w poznaniu chodiliśmy z Danielem na poranki dla maluchów-od 2 r.ż.

a mam pytanko z innej beczki-pediatra nie kazał ci może dawać małemu po 6 mies. dwóch kapsułek wit. D? bo mi kazali i nie wiem czy w całej polsce tak jest??

Wiola - wstawiałam na ImageShack i w opisie dodawałam linki tak jak na forum dodajesz :tak: Bo tam już przy ustalaniu ceny masz opcję html i wizualny wygląd strony i właśnie w wizualnym :tak:

lil - napisałam już wioli jak to się robi patrz wyżej ;-)a z mężem... cóż - całkiem dobrze. Powoli się dogadujemy, są jakieś małe spięcia ale w granicach zdrowego małżeństwa ;-) Ogólnie jest ok :tak: coraz więcej rozmawiamy i jestem szczęśliwa :tak:

Paula - i jak siateczki? bo widziałam że maleństwo zadowolone :-p FOCH - ja mam 25 i dwie córy już!!!! A ty twierdzisz ze tej 25 letniej siostrze daleko do matkowania? :szok:

Jutro u Karoli w przedszkolu dzień babci i dziadka - Karola miała recytować wierszyk i... poszło się czesać bo jest chora :wściekła/y: ostatnio zauważyłam że ona wszystkie imprezy omija - teatrzyk, odwiedziny strażaków, mikołaja, dzień babci i dziadka... a 10 lutego maja imprezę karnawałową - jak mi się rozchoruje to chora pójdzie - pierdziele - mam tam fotki robić i w jak będzie chora to takiego wała a nie pójdę żeby obcym dzieciom tylko zdjęcia robić - a że chcę żeby poszła to albo ją przed imprezą na tydzień uziemię w domu albo jakby coś puszczę chorą :crazy: Ehhh... w tym miesiącu już 200 zł wydałam na jej leki - mam dość :zawstydzona/y:

eeeee nie, on dostaje po jednej dziennie od urodzenia, a do 3go mies dostawał też wit k codziennie.

Sol ale można mieć i 25 lat i 25 lat-rozumiesz???;))może moja siostra ma 25 lat ale jest jeszcze na etapie totalnego życia studenckiego-jest we Wrocławiu, co miesiąc praktycznie zmienia adres zamieszkania, szuka dopiero pracy a w facetach przebiera jak w ulęgałkach-aha i twierdzi że jak już chciałaby same dziecko ale bez faceta;)))

Libby to moje dziecko będzie DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDuuuuuuże rosnąć od tej witaminy;)))) haha i Maciusia przerośnie;))),,eeee lepiej nie, głupio wygląda kobieta dużo wyższa od faceta-kilka cm rozumiem ale nie za dużo:-D

Libby-u MAi z ciemiączkiem wszystko oki a na żeberka nie zwróciłam uwagi-ja tak podejrzewa ten sezon zimowy-wiesz mało słońca...hmmm byłam tak zakręcona na szczepieniu że zapomniałam się spytać co i dlaczego

Sol-a te siateczki bomba;)

heheh będzie wysoką modelką. Moi bracia też jakoś tak brali tą witaminkę i mają ok 165 cm... mają 12 lat

my do multi do Zabrza się wybieramy, bo chcemy wampiry i wilkołaki obejrzeć, a to nie dla maciusiowych oczek. On będzie za ścianą, będzie bawił się, a jak zacznie marudzić mamusia dostanie smska.
tam też jest sala taka specjalna, kameralna sala, ciszej muzyka i przewijaki. Gdybyśmy na króla lwa szli, to właśnie do tej sali z Maciusiem

No widzisz. To dobrze i faktycznie może przez brak słoneczka. :))))))))))))))))
U nich niestety wystąpiły takie problemy- podobno początek krzywicy.... czas pokazał, że diagnoza była na wyrost :))

hmmmmmmmm, co do wzrostu, to między mną a moim są 3 cm. Szpilki raczej nie wchodzą w grę, bo oboje dziwnie czujemy się

Ostatnia edycja:
Byłam na nauce jazdy,moher miał pełen ZEN...powoluuuuuuuuuutlkuuuuuuu popuuuszczaaaaamyyyyyyyyyyy i dociskamyyyy,powooooluuutkuuuu i płynnnnieeeeeeeeeeeeee.:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry