reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CAROLINE to SE poszalałaś haha

Ano właśnie na Underwold PAULINKO pozdrowię Twoją babcię :)

O matulu- szwagier w Twoich stronach i nic nie powiedział, że jedzie..:wściekła/y: wcisnęłabym swoją zgrabną dupkę.

reklama
Chyba sobie podwoję dawkę leków na uspokojenie :laugh2: Emila się dobiera do szuflad w Karoli biurku, drze się jak ta jej nie pozwala i ciągnie ją za włosy. Karola za to ryczy o ciągnięcie za włosy i próby otwierania szuflad. Małe ZOO :no:

a to ci szwagier...niedobry kotek,oj niedobry kotek
to jak już będziesz w zabrzu i w multi to rzuć śnieżką w okno mojej babci-a niech ma za to,że ciągle mi się tym śniegiem chwali;), taki dwupiętrowy szary budynek, drugie piętro-na jagiellońskiej;)))

a widzę że reszta forum rządzi na fb;) oj dziewczęta;))

oki a ja zmykam do wyrka-bo jestem dziś niegrzeczna dla męża i jeszcze mnie nie wpuści

a poza tym padam ze zmęczenia, kręgosłup do wymiany i coś w głowie mi się kręci, oj źle już...

kolorowych i do zobaczenia

Ostatnia edycja:
A ja nie mam fc. Nie daje mi wyboru i nie będę tam. Poza tym po przygodzie na nk- nigdy więcej portali społecznościowych. :wściekła/y:

SOL to masz wesoło :-D Uśmiechnij się, dzieciaki masz fajne!

EDIT

fc hahahahhaa

Ostatnia edycja:
libby : fajny talki rodzinne seans :)

sol: faktycznie zoo :)))) mnie tez to czeka z aokolo rok ;)

moi chlopcy juz spia, a ja szybko syzbko : robie kolacyjke, mezul juz jedzie :)

asionek : gdzie jestes???? cios cie dzis nie ma...

pok : ?????????????????

Libby - one są kochane i w ogóle tylko że ZOO okrutne mi w domu robią. Są cicho jak jedzą a i to nie zawsze :dry:

Paula- to się cieszę i.. rozumiem z siostrą.. niektórzy nie dorośli do macierzyństwa nawet w wieku 35 lat więc spoko.

Próbowałam kwasku cytrynowego - trzy ogromne torebki... NIC... teraz moczę w occie i ... NIC - zaczynam mieć wątpliwości czy cokolwiek usunie kamień z tej grzałki :crazy: Mam rozbabraną termę i brak ciepłej wody... bo złą anodę kupiąłam i nie mogę usunąć w całości kamienia z grzałki. Wrzątek z kwaskiem nic nie dał, teraz ocet z wrzątkiem dał smród w połowie mieszkania ale kamienia nie ruszył :wściekła/y::wściekła/y: Jakieś pomysły???

Ja mam pomysł. W hipermarketach są środki do odkamieniania pralek. Im tańszy, tym bardziej skuteczny, ale opary szkodliwe.

Drugi pomysł: jak miałam sklep, tam też bojler i tak samo spierdzielił się. Koszty już były zrobione odpowiednie za ten miesiąc, żeby vatu nie płacić :cool:, to najtaniej odkamienić. Zamówiłam środek do odkamieniania stosowany w przemyśle. Anti kalk chyba się nazywał. W każdym razie nie kosztował więcej jak 10 zł, a bojler pochodził aż do sprzedaży budynku.
Masz gdzieś w okolicy Makro, Eurocasch albo lepiej hurtownię chemiczną?

Czy biegunka może świadczyć o tym, że ogórkowa wczorajsza była nie ten tego? W. też jadł i nic a ja podejrzewać zaczynam u siebie zespół jelita wrażliwego. A może to przez tą dietę, bo tabletki z wapniem biorę jak mi się przypomni czyli prawie wcale...?:confused:

Mój misio rozwiał wszelkie wątpliwości- niebiosa mnie karają za to, że kolację sam sobie musiał zrobić i nabija się ze mnie

Ostatnia edycja:
ale naprodukowalyscie!!!!!!!!! czy wy wiecie ile to bylo stron?!?!?!?! :szok::szok::szok::szok::szok:
dalam rade i na biezaco pisalam obok, bo bym nie dala inaczej rady.
tesknilam za Wami bardzo bardzo bardzo!
posluchalam rady z ciążowej książki i zamiast się czuć śpiaca umowilam się ze znajomą po drugiej stronie jeziora i sobie poszlam na dlugi nadjeziorny spacerek... w czasie spaceru kilka razy myslalam, ze zwymiotuje, padne i zasne ale po powrocie - jestem do tej pory mlody bog! nie bede sie jednak ludzic, ze z lenia zmienie sie w codziennego spacerowicza. sa jednak jakies uroki bycia zmeczonym i wylegiwania sie pod kocem :-p

a ponizej wszystko wedlug kolejnosci czytania i osob :rofl2:.. musialam pogrupowac :-D

Wiolu :-):-):-)
dzis niestety nie pomarudze, bo jak napisalam spacer na mnie podzialal jak eliksir! tyllko glodna ciagle jestem i sie slinie paskudnie...
nivei jest taki dobry balsam pod prysznic olejowaty. ale szczerze mowiac zaden plyn do kapania z olejkiem nie da rady, bo wiekszosc go zmywasz... a zostawic tez nie wolno. niestety nawilzanie dziala jedynie ;/ ja to sie nawilzam codziennie, bo strasznie sucho mamy w mieszkaniu i jak sie raz nie posmaruje to nogi w nocy zadrapuje do krwi. a jeszcze, zeby sie lepiej wchlanialo to peeling do ciała 2 razy w tygodniu.

Booogie!!!!
ja oszaleje! :szok::rofl2::rofl2::szok: jaki on jest cudowny! ja chce Remika codziennie na sniadanie, lunch, podwieczorek i kolacje! i na przegryzke tez!

paulina
cieszę się, ze mam taka zadowolona publicznosc :happy::happy::-D ale jak sie upre to sie wyspie zanim sie wyprowadzi! w przyszlym tygodniu zamierzam sie wysypiac na przyklad a w weekend to juz na pewno!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
P A L E M K A !!!!!!! GRATULACJE !!!!!

MARY - buziak!

OOOO! juz myslalam, ze nikt za mna nie tesknil a tu taka mila niespodzianka!! LIL! Kochana! wielki cmokas! jak ja mam marudzic jak tu za mna teskni lil? :)

SOL - a moze ona ze stresu choruje? niektore dzieci tak maja niestety. nie wiem tylko co robic jesli to to.

oooo i jos sie zaniepokoila o poczka! jak slodko! buziak w nosek! cala jestem, zdrowa i z jaszczurka w brzuchu :)

a wszystkie pozostale buziam mocno w czółka!

POK jak ja Ci zazdroszczę tego jeziora pod nosem. My w centrum miasta na Śląsku mieszkamy i żeby dojść do parku muszę pół godziny dreptać wdychając świeże spaliny.
Jak smarujesz brzuszek, to nie masuj tylko delikatnie wklepuj lub wcieraj. U mnie dlatego stawiał się i twardniał brzuch od 18tc. No, też dlatego, że za dużo chciałam robić i robiłam jakbym w ciąży nie była. Skończyło się leżeniem plackiem przez półtora miesiąca.

reklama
Libby - nie ogórkowa zazwyczaj tak działa - szczególnie jak nie ma sie żołądka ze stali jak chłopy mają :-p Muszę jutro poszukać w sklepie bo muszę anodę wymienić bo złą kupiłam :-p

Pok - nie - ona ma trzeci migdał do wycięcia a dwa do podcięcia i każda najmniejsza infekcja się tak kończy a w przedszkolu mamy kilka inteligentnych mamuś które przyprowadzają chore dzieci - taki skutek. :angry::angry::angry::angry: Zabić to mało!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ehh nie ma co się denerwować - 26 marca ma mieć zabieg i po tym powinna już przestać chorować. Oby!!!

A ja wam nie powiedziałam najlepszego. Jak we wtorek byłam z dziewczynkami u lekarza to mnie pediatra dobiła - Emi już zaczyna mieć przerost 3 migdała :szok::no: Tzn już ma powiększony tak że jest widoczny bez lusterka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja się pochlastam. Mężowi jeszcze nie mówiłam ale wiem już że w lutym na wizytę u laryngologa idą obie :-:)-:)-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry