reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby ale piękne-a ty się katujesz normalnie-takie sadomacho;)))) a jak Maciuś-są jakieś efekty pobytu Stefana u twojej siostry?
hmmmm a propo twojego hobby-dałabyś radę zrobić Majeczce taką wiosenną czapeczkę? lub opaskę?tylko czy jest jakaś wełna niedrapka?;))

reklama
Libby jakbym nie mogła jeść wędlin to by mnie ten obrazek dobił....

Kocurku i tak na zimno to leczo??????

Sol najważniejsze, że pomaga...a jak z mężem obecnie??? I właśnie napisz jeszcze raz gdzie te zdjęcia - i czy z tego za darmo się korzysta??

Mlodam u nas powolutku do przodu, coraz lepiej - ale ze spaniem to nie mamy tak dobrze :-)

Patrzę na datę i widzę, że u mnie rocznica OM :-) Jeju to już rok.........

boogie jak do mnie wpadniecie, to ogolę Bilona i Togo na łyso :-D:-D:-D
:sorry: przecież ja... eeej! yyyy... głupio mi:zawstydzona/y:, u nas też się szlaja Kubańczyk...
Paulina u mnie jest to samo , co pozycze cos mojej siostrze to wraca, rociagniete, poplamione w stanie ze nawet do chodzenia po domu nieraz sie nie nadaje.ja zaczelam robic selekcje ubran, te ktore porzyczam i te ktorych za nic w swiecie nie dostanie.
just ja nie cierpie zwierzat w domu, a zwlaszcza kotow( nie bijcie mnie).
ja jak dostanę od kogoś, to staram się uważać, ale generalnie szanuję ciuchy nawet te z lumpa :tak:
Oleńka robi kupę :-p eee.. chyba już zrobiła :-D "Siedzi" ze mną na sofie i zaśmiewa się oglądając mini mini :sorry:
Mnie oczywiście mdli od tych głosików i kolorków :eek::-D:-D

Wbrew ostrzeżeniom jos włączam jej bajki na jakieś pół godziny dziennie... tak fajnie macha łapkami i mówi do postaci ...... :)))))))))))

Oby tylko teletubisie jej nie przypadły do gustu, bo się własnego dziecka wyrzeknę :szok::szok::-D:-D:-D
Teletubisie nawet naszego progu nie przestąpią, Krecik czy coś w tym guście, to owszem, ale te kreatury plastikowe :no:
Iwa tez duzo bajek oglada i w sumie jak byla taka malenka jak Olenka teraz to tez na troche ja przed telewizorem sadzalam, najbardziej podobaly jej sie reklamy:-)

dziewczyny i znowu sie wyda ze paletam sie po forum ale to nic musze wam napisac.
PALEMKA JEST W 8 TYG CIAZY, BYLA U GINA I SERDUSZKO BIJE.
GRATULACJE KOCHANA, ZYCZE ABY UDALO CI SIE DONOSI CIAZE I ZDROWEGO SZCZESLIWEGO MALUSZKA
Wiolka szpiegu :cool: :-D dzięki Tobie coś wiemy :tak:
O nie...takiej wiadomości made nie może przemilczeć :cool:

Palemko droga!
Ogromne gratulacje!!!

A teraz made się zapyta swoich najlepszych koleżanek o jakiś szybki i smaczny przepis na imprezkę....musi być na ciepło :eek:
Bardzo proszę, bo już przewertowałam tyle www, że mi się odechciewa ciepłego :-)))))

Liluś - Kochana, Borysek waży prawie 8 kg :-p:-D dlatego wygląda na nieco większego dzidziusia hahahaaa :))))))

:szok:Zygmunt prawie 8 kg???? o kurka wodna!!! Remi waży 8400 i jest tyci starszy :sorry:

PAULINKO jasne, że zrobię. Wybierz coś z neta i prześlij mi linka,(czapusia). A na opaskę to mam pomysł.
Sadomacho hehe- ćwiczę charakter.

KOCURKU masz anielską wręcz cierpliwość. Chociaż u mnie byłoby to samo- ja na końcu.

Zmykam. Idziemy na spacerek, do banku, do apteki i do dewelopera.

aha, to nie z takiej zwykłej wełny się robi tylko z kordonka lub akrylowej- zależy co i nie drapie

just oj tam zaraz szpiegu:-p:zawstydzona/y:
wlasnie wstawiam male ubranka po Iwie na majowki(tzn takie wyprawkowe i same rozowe), ale ciezko sie rozstac z takimi ubrankami:zawstydzona/y:

Paulina no to Maja mniej waży od mojej i dłuższa :szok: niezła musi być jak to moja babcia na mnie mówiła (urodzona 2200 i 57 cm) pajęczynka ;-) moja słodzinka właśnie leży na macie i mnie zaczepia :-D

Maja czy to u nas dobrze? to nie wiem, bo od jakiegoś czasu mi sama nie zasypia:-( ale cóż wszystkiego mieć nie można.

Kocurek no to z moją mam to, że mi w nocy jeść nie chce uffffff ;-)

Boogie ja też szanuje cudze rzeczy a szwagierka nie...książkę o ciąży którą jej pożyczyłam pogryzł pies, podobnie z karuzelką nad łóżeczko, pałąkiem do wózka i folią do wózka

Wiola-ja też mam kategorię rzeczy do pożyczenia i nie do pożyczenia;)))

Dziękuję dziewczynki za wszystkie podpowiedzi :) jestem bardzo wdzięczna Lil, Libby, Paula :*

Kurczę...a gdzie się podziewa rurencja ?

A kocurkowi??? A nie podpowiedział, żeby więcej rolek zakupić???? :-p

libby bo ja anioł jestem :-) tylko czarny :-p:-p

lili ​podgrzałam w słoiku w mikrofali hehe

reklama
Młodam-dziś gdzieś się tu jej fotka plątała na forum-chudzinka to ona nie jest, ciężko się ją nosi bo się wierci tragicznie

Wiola a ja niby nie chcę mieć już szkrabów a też mi żal z tymi tycimi ubrankami się rozstać-jedne paputki sobie na pamiątkę zostawię i taki śliniak cudny iiiii ech znowu zaczynam;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry